+40 314 055 333

Alege un lifting facial non-chirurgical cu proceduri minimum invazive

Nu lăsa trecerea timpului să își lase amprenta asupra ta! Alege pachetul potrivit nevoilor tale și redă-ți aspectul proaspăt și reîntinerit pe care îl meriți!

Vreau o programare

Liquid Face Lift

Alege procedura care va reda tenului tău fermitatea dorită prin metode minimum invazive!

Acidul hialuronic este o substanță versatilă, injectarea acestuia în punctele de interes redând pielii aspectul ferm și contururile dorite. Procedura de Liquid Face Lift include 3 ml de acid hialuronic care se injectează în conformitate cu recomandările medicului specialist și dorințele pacientei astfel încât așteptările să fie satisfăcute și să se obțină rezultatul optim.

Tarif

4800RON
3840RON

Valabilitate

30/11/2020

Rezultate vizibile imediat
Fără perioadă de recuperare
Procedură minimum invazivă
Efectele procedurii se mențin pe termen mediu
REZERVă OFERTA

30′ Eye Lift

Etajul superior al feței este vital pentru expresia facială! Acordă 30 de minute pentru un make-over!

Pachetul conține 1 ml de acid hialuronic pe care medicul estetician îl va injecta în funcție de recomandările pentru și așteptările pacientului, plus injectarea cu toxină botulinică a două zone.

Tarif

2950RON
2507RON

Valabilitate

30/11/2020

Tratează ridurile de expresie și liniile fine ale etajului facial superior
Umple ridurile și redă volumul natural al zonei tratate
Metoda este minimum invazivă și nu are perioadă de recuperare
REZERVă OFERTA

Deep lines lift

Laxitatea cutanată și apariția ridurilor sunt procese naturale, care nu depind de noi, însă luarea de măsuri pentru a le trata ne aparține în totalitate!

Pachetul conține 8 fire care pot fi utilizate în funcție de nevoile pacientului și recomandările medicului estetician și 2 ml de acid hialuronic care se injectează astfel încât așteptările cu privire la rezultat să fie satisfăcute!

Tarif

7200RON
5760RON

Valabilitate

30/11/2020

Tratează laxitatea cutanată
Redă volumul zonelor afectate de riduri
REZERVă OFERTA

Rezultate Masurabile

Ce presupune un lifting non-chirurgical

Cele mai eficiente instrumente minimum invazive care ajută la atingerea rezultatelor dorite

Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o componentă care se regăsește în țesut în mod natural și care, injectat în punctele de interes redă pielii elasticitate, fermitate, volum și hidratare prin prisma capacității sale de a reține apă de până la 1000 de ori greutatea masei sale moleculare.
Mă interesează

Toxina Botulinică (Botox)

Serotipul A al toxinei botulinice este folosit în procedurile estetice pentru blocarea parțială sau totală a activității anumitor mușchi pentru a obține netezirea ridurilor și a liniilor fine, dar poate fi utilizat și pentru estomparea cearcănelor, ridicarea colțurilor gurii și netezirea pielii obrajilor.
Mă interesează

Lifting cu fire

Firele resorbabile se folosesc pentru a combate efectele laxității cutanate sau pentru ajustarea anumitor trăsături faciale. Odată cu trecerea timpului ele se resorb eliberând colagen, care continuă să contribuie la aspectul ferm al pielii.
Mă interesează
La Medissima, întreaga echipă lucrează pentru a oferi fiecărui pacient rezultatul promis în condițiile agreate. Ne-am propus o abordare complexă a procesului de epilare definitivă, astfel încât să vă oferim o experiență plăcută. 

Odată cu luarea deciziei de a urma acest tip de procedură, nu mai trebuie să vă faceți nicio grijă cu privire la părul nedorit, ci să lăsați totul în seama noastră. Vom acționa astfel încât toate cerințele să fie respectate atât timp cât planul de tratament este urmat. 

Punem accent pe efectuarea ședințelor la intervale de timp regulate, dar scoatem în evidență și relevanța controalelor după primele două ședințe, totul pentru a ne asigura că facem tot ce ne stă în putință pentru a livra rezultatul promis.

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

MEDICI DEDICAȚI

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

estetica medicala

Dermatologie

chirurgie plastica

clinica par

Programează-ți acum procedura care îți va da un boost de încredere și o stare de bine!

quote-leftcrosscheckmark-circle