CoolTech Define

Tratamentul Cooltech este conceput pentru a sculpta și a proiecta întreaga figură; Pentru a atinge acest obiectiv, Cooltech are diferite aplicatoare care sunt adaptate la toate zonele corpului. 

Toate accesoriile funcționează la o temperatură de până la -11Cº. În principal, este un tratament fără durere, neinvaziv și definitiv pentru eliminarea celulelor adipoase.

Cum functioneaza?

Tratamentul Cooltech permite reducerea grăsimilor subcutanate în mai multe zone ale corpului cu cea mai mare siguranță.

Principiu de functionare

Procedura cooltech funcționează printr-un mecanism de acțiune bazat pe principiul vulnerabilității celulelor grase (adipocite) la schimbările de temperatură în faptul că țesutul adipos înghețat provoacă o moarte controlată a celulelor (apoptoza adipocitelor).

cooltech COCOON MEDICAL

dispozitivul cooltech funcționează cu un aplicator de vid reglabil care acționează încapsulând în interiorul său țesutul adipos într-un mod selectiv și reducând temperatura într-o manieră controlată, astfel apoptoza celulelor are loc

Intrebari si raspunsuri

Care sunt avantajele tratamentului cooltech?
Tratamentul cooltech permite reducerea subcutanată a grăsimii în anumite zone ale corpului prin tehnologia de răcire controlată. În acest scop, un aspirator reglabil este utilizat pentru răcirea țesutului adipos într-un mod selectiv, astfel apoptoza celulelor.

De câte sesiuni am nevoie?
Depinde de tipul de pacient. Poate fi între 1-3 sesiuni în aceeași zonă la fiecare 6-8 săptămâni.

Cât durează tratamentul?
Vă recomandăm o sesiune de tratament de 70 de minute pentru fiecare zonă tratată. De asemenea, trebuie să țineți cont de timpul de pregătire care variază între 15 și 30 de minute.
Este dureros?
Este o metodă ușor dureroasă, dar totuși tolerată de pacient. Unii pacienți pot simți un anumit disconfort din cauza temperaturilor foarte reci, dar în mod normal numai în primele minute ale tratamentului.

Când vor fi vizibile rezultatele?
Rezultatele sunt vizibile din primele 15 zile și sunt optime din cele 12 săptămâni de la tratament.

Cât durează recuperarea?
Procedura permite pacienților să revină imediat la activitatea lor zilnică. Deoarece procedura este non-invazivă, nu este nevoie de niciun timp de recuperare.
Abonare Newsletter
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333