Hydrafacial MD

Doar HydraFacial folosește tehnologia brevetată pentru curățare, extragere și hidratare. Super serul HydraFacial este realizat cu ingrediente hrănitoare care creează o strălucire îmbucurătoare instantaneu în doar 3 pași:
 - curata si exfoliaza
 - extrage si hidrateaza
 - repara si protejeaza

Cum functioneaza?

HydraFacial este un tratament facial complet compus din mai multe modalități cosmetice puternice și dovedite, cum ar fi hidradermabraziune, extracție, aplicarea topică a serurilor, precum antioxidanți, peptide și acid hialuronic. 

Tehnologia Vortex permite curățarea și extragerea simultană a impurităților numeroase, în timp ce se scaldă pielea în seruri care hrănesc și hidratează.

Pasul 1

Curata si exfoliaza

Un ser de curățare este aplicat pielii tale, în timp ce vârful spiralului elimină celulele moarte ale pielii. Aceasta vă va pregăti pielea pentru următoarele etape de tratament.

pasul 2

Curatare usoara

O soluție de acid glicolic și salicilic reduce apoi impuritățile și resturile care sunt depuse în pori. Nu vă faceți griji, nu există exfoliere după tratament.

Pasul 3

Extragere cu vacuum

Folosind aspirația în vid, dispozitivul HydraFacial MD® evacuează apoi impuritățile și resturile direct din pori. 

Pasul 4

Hidratare intensa

Acum că pielea ta este curata, HydraFacial MD® oferă peptide și antioxidanți pentru hidratare instantanee. De asemenea, puteți adăuga reparația sau strălucirea ridurilor la tratamentul dumneavoastră.

Rezultate imediate fara masuri extreme

CE parere aveti?

HydraFacial MD® continuă să crească în popularitate creând recunoaștere la nivel mondial bazată pe rezultatele consumatorilor.
• Rezultate imediate, vizibile
• Fără timp de recuperare, fără disconfort
• Eficient pentru orice tip de piele
• Reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor
• Abordează problemele specifice ale pielii
Abonare Newsletter
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333