VelaShape III

Syneron Candela VelaShape III oferă o soluție foarte eficientă pentru conturul corpului, neinvaziv, pentru o gamă largă de pacienți și zone de tratament.

Tratamentele de reducere a circumferinței și de celulită, folosind Syneron Candela VelaShape III, oferă un timp de inactivitate zero și puțin disconfort.

Ședințele de tratament sunt scurte, cu rezultate deosebite chiar si dupa o sesiune.

Cum functioneaza?

Combinarea IR, cu vacuum si Radiofrecventa incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele), tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. 

Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, volumului si imbunatatirea generala a aspectului pieli
VelaShape III ofera pacientilor un tratament non-invaziv de reducere a celulitei, cu ajutorul caruia se poate scadea in circumferinta pana la 2 cm inca de la prima sedinta. VelaShape III combina patru tehnologii pentru tratarea celulitei, anume lumina infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuum si masaj cu role mecanice.

Tehnologia Elos - Energie si Eficienta - Echipament VelaShape III

Pe baza tehnologiei patentate Syneron - elōs - VelaShape III combina IR (infrarosu ), RF bipolara (radiofrecventa) si vacuumul pentru a trata precis si eficient tesutul.
  • Diminuarea Non-Invaziva a Celulitei
  • Tratamente scurte si rezultate excelente
  • Slabire in cm inca de la prima sedinta
  • Fara timp de recuperare si disconfort
  • Grad de satisfactie ridicat
  • Rejuvenarea tesuturilor prin stimularea circulatiei si productiei de colagen
Tehnologia VelaShape 3 actioneaza asupra celulitei si prin stimularea drenajului limfatic, a neocolagenezei si a unei circulatii capilare sanatoase. Tehnologia patentata a Syneron Candela, Elos, contribuie astfel la o stare de sanatate generala mai buna a tesutului, prin asistarea prodctiei de colagen si elastina. VelaShape III este un aparat pentru clinici si saloane aprobat FDA (US Food and Drug Administration) pentru diminuare celulita si remodelare corporala. Datorita performantei sale, VelaShape III este un aparat-etalon pentru tratamente corporale la nivel international.
Abonare Newsletter
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333