bine aȚi venit la

Medissima, cea mai sofisticată clinică de estetică medicală din România

știința medicinei
aplicată frumuseții 

Medissima este o clinică inegalabilă în România, prin prisma dotărilor tehnologice de ultimă oră și a calității serviciilor oferite în domeniul esteticii medicale. 

Clinica noastră este situată în centrul Bucureștiului, într-o zonă renumită pentru capacitatea de a mulțumi cele mai exigente și distinse gusturi: Agora Floreasca. Vă întâmpinăm într-un ambient rafinat și ospitalier, în care veți fi tratat cu profesionalism și grijă.

Unde ne găsiți?

Suntem situați în cea mai vibrantă zonă a Bucureștiului: cartierul Floreasca, în centrul Comercial Agora.
DESCHIDEȚI ÎN GOOGLE MAPS
TEL: +40 314 055 333
PROGRAMARE

ESTETICA MEDICALĂ APLICATĂ CU MĂiESTRIE

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente. 
Investim în echipamente medicale a căror perfomanță a fost acreditată și este recunoscută la nivel mondial. 

TeHNOLOGIE de ultimă oră

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

MEDICI dedicațI

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

EXPERIENță DE LUX

Apreciem unicitatea fiecărei persoane și vă tratăm cu toată atenția și grija de care aveți nevoie, pentru a vă oferi o experiență cu adevărat sofisticată. 

TRATAMENTe PERSONALIZATe

Avem o abordare cu totul originală în interacțiunea cu pacienții noștri - cea dintâi preocupare este să vă oferim un plan de tratament perfect adaptat nevoilor dumneavoastră. De aceea, ca să ne asigurăm că v-am înțeles aspirațiile estetice, începem cu o consultație amănunțită și o discuție despre rezultatele la care va așteptați . 

Înarmați cu informații detaliate despre caracteristicile și dorințele dumneavoastră, medicii noștri vor construi un program personalizat pentru redarea armoniei între felul în care vă simțiți și felul în care doriți să arătați.

nu suntem niciodatĂ departe

Suntem în cea mai vibrantă și ușor accesibilă zonă a Bucureștiului - cartierul Floreasca. Situat în cadrul centrului Comercial Agora Floreasca, Clinica Medissima vă așteaptă într-un ambient rafinat și ospitalier, în care personalul nostru vă va trata cu profesionalism și prietenie.
ObȚineȚi direcȚii de navigare  >

introducere

Proceduri medicale personalizate, simțite ca ritualuri de înfrumusețare

Clinica Medissima este locul în care tratamentele dermatologice și procedurile estetico-medicale sunt plăcute și vă ajută să redescoperiți frumusețea personală. Puteți alege procedurile care vă interesează pornind de la afecțiunea și domeniul care vă preocupă: dermatologie, estetică medicală, chirurgie plastică, tratamente sau transplant de păr.

De ce Medissima?

Medissima este o clinică inegalabilă în România, prin prisma dotărilor tehnologice de ultimă oră și a calității serviciilor oferite în domeniul esteticii medicale.
programare

Planuri de tratament personalizate

Respectăm faptul că fiecare pacient este unic și avem grijă ca fiecare procedură să fie personalizată.

Tehnologie modernă             

Aparate de estetică medicală recunoscute pentru eficiență, siguranță și performanță.

Specialiști de top

Lucrăm cu profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și răspunsuri la toate întrebările.

Locație premium

Vă tratăm cu toată atenția și grija de care aveți nevoie, pentru a vă oferi o experiență cu adevărat sofisticată, într-o locație rafinată.

Știm sĂ vĂ punem frumuseȚea În valoare! 

Solicițati un apel


Răspunde nevoilor dumneavoastră cu profesionalism, pasiune și proceduri personalizate!
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialgraduation-hatusersphone-handsetmap-markermapcalendar-fulllaptop-phonepie-chartcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram