Concursul s-a incheiat!

Apasa pe buton de mai jos pentru a vedea daca ai castigat. Succes!
VEZI CASTIGATORUL
Castigatorul va fi contactat de echipa Medissima pentru a stabili detaliile legate de intrarea in posesia premiului!

Un super giveaway cu Emma de la Zu

Pentru că sezonul cald este aici și știm cât de important este pentru fiecare dintre noi să se simtă confortabil în propriul corp, v-am pregătit alături de Emma de la Radio ZU un super giveaway: un pachet de 4 ședințe de remodelare corporală cu performantul aparat VelaShape III.

Participă în perioada 16.06 - 23.06.2020 și câstigă 4 ședințe velashape iii

Velashape III combină radiofrecvența bipolară și energia infraroșu, cu vacumul pulsat și masajul mecanic într-un dispozitiv care ajută la conturarea siluetei, tratarea zonelor cu aspect de „coajă de portocală” și redarea fermității pielii dumneavoastră.

Performanța tratamentului este datorată tehnologiei aparatului de ultimă generație și abordării specialiștilor Medissima: ei generează un plan de tratament personalizat, bazat pe analiza tipului de celulită, al gradului de laxitate cutanată și pentru particularitățile dumneavoastră.

Formular de concurs

Velashape iii

Tratamentul cu Velashape III ajută la accelerarea drenajului limfatic, îmbunătățește circulația sanguină și stimulează metabolismul în zona tratată prin încălzirea profundă a țesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen. Concomitent, acțiunea vacuumului stimulează activitatea fibroblastelor și remodelează matricea extracelulară.
  • Reduce laxitatea pielii fără intervenție chirurgicală
  • Elimină celulita
  • Îmbunătățește textura pielii
  • Reduce semnificativ circumferința zonelor tratate

Vezi regulamentul concursului

1. Organizator

Concursul este realizat de catre compania Sc Medissima Clinic Srl, cu sediul pe Calea Floreasca nr 111-113, cod unic de inregistrare RO 38258075, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/16305/2017.

2. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 16 iunie – 23 iunie 2020, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Instagram, Facebook si pe site-ul www.medissima.ro.

3. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram si Facebook a Medissima Clinic.

4. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand varsta minima de 18 ani. Angajatii firmei Medissima Clinic nu vor putea participa la concurs.

5. Premiul

Premiul constă în 4 sedinte cu aparatul VelaShape III. Concursul se desfășoară în perioada 16 iunie - 23 iunie 2020 (orele 23:59), iar numele câștigătorului va fi anunțat pe website-ul Medissima pe 24 iunie.

6. Conditii participare

Concursul se desfășoară în perioada 16 iunie - 23 iunie 2020 (orele 23:59), iar numele câștigătorului va fi anunțat pe website-ul Medissima pe 24 iunie.

Inscrierea se face folosing formularul de contact de pe pagina de concurs.

7. Regulamentul Concursului

Deciziile de acordare a premiului apartine in totalitate brandului Medissima. In aceasta campanie nu au voie sa participe persoanele juridice,, angajatii Medissima Clinic si toti cei implicati in organizarea acestei campanii. 7.2. Varsta minima pentru participare este de 18 ani. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legal a acestora. 7.3. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament. 7.4. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs. 7.5. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv. 7.6. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire. 7.7. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

1. Scopul
Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma Medissima Clinic SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.
2. Securitatea si confidentialitatea datelor
Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor 

3. Organizatorul se obligă să respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (,,GDPR”), Legea nr. 190/2018 si orice altă legislație aplicabilă, pe toată Durata Concursului şi ulterior. Astfel, Organizatorul se angajează să păstreze confidenţialitatea și să asigure securitatea datelor personale ale Participanţilor la prezentul Concurs şi să le utilizeze conform prezentului Regulament şi legislaţiei în vigoare.

Datele personale colectate de la participanti, vor fi colectate și folosite în scopul derulării prezentei Campanii, respectiv înscrierea Participanților la Concurs și acordarea premiilor. Participarea dumneavoastră la Concurs este voluntară și are ca temei legal consimțământul dumneavoastră, manifestat prin completarea cerintelor. În situația în care nu doriți să ne furnizați datele necesare în vederea validării dumneavoastră drept câștigător sau dacă vă retrageți consimțământul, veți pierde calitatea de participant sau câștigător, după caz, iar Organizatorul se va afla în imposibilitatea validării dumneavoastră ca și participant sau a acordării premiului.

Dispozitii finale

Prin înscrierea în campania publicitară “Giveaway VelaShape III” participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

În cazul în care, în urma unor verificări ulterioare, se constată ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul își rezervă dreptul de a retrage premiul acordat.

În cazul în care organizarea campaniei publicitare este impiedicată de evenimente de forță majoră, Organizatorul își rezervă dreptul de a decide, după caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

Organizatorul își rezervă dreptul să modifice prezentul regulament prin act adițional de câte ori este necesar, cu informarea corespunzătoare a celor interesați și/sau a publicării actului adițional pe www.medissima.ro

Organizatorul va acorda premiile persoanelor validate în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrosscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram