+40 314 055 333

Diagnosticare facială completă la doar 149 RON

Vreau o programare

Evaluarea completă a tenului tău

Diagnosticarea facială se realizează în doi pași: o sesiune de analiză cu performantul Reveal Imager by Canfield și o consultație cu medicul dermatolog, în care vei putea adresa toate punctele de interes pentru tine, precum: acneea, hiperpigmentarea sau cuperoza.

Acnee

Este una dintre cele mai comune afecțiuni, indiferent dacă vorbim despre adolescenți sau adulți. Un aspect foarte important este ca aceasta să fie diagnosticată corect, astfel încât schema de tratament să fie adaptată nevoilor fiecărui pacient în mod particular. 
Mă interesează

Hiperpigmentare

Melanina este responsabilă pentru culoarea pielii, ochilor și părului nostru. Pentru cei mai mulți dintre noi, expunerea prelungită la razele UV este inevitabilă, iar melanina poate suferi modificări la nivel de cantitate și concentrație în funcție de factorii externi. Pentru a preveni sau trata aspectele inestetice provocate de astfel de afecțiuni, diagnosticarea facială și o discuție cu medicul de specialitate sunt esențiale.
Mă interesează

Rozacee/Cuperoză

Cauzele care determină apariția acestor afecțiuni nu sunt încă pe deplin elucidate, însă există cu certitudine factori de risc ce contribuie la agravarea lor. Pentru a minimiza efectele inestetice este de dorit să vă prezentați pentru o diagnosticare facială și o consultație cu medicul specialist încă de la apariția primelor simptome.
Mă interesează

Ce spun PACIENȚII nostri?

Cu Reveal Imager vei putea vedea adevărata condiție a tenului tău

Aparatul Reveal Imager by Canfield le permite specialiștilor Medissima să analizeze în profunzime pielea fiecărui pacient și să conceapă planuri de tratamente personalizate în funcție de nevoile și particularitățile fiecăruia.
vezi suprafața pielii la rezoluție mare
afli cum va arăta tenul tău peste 5 ani
înțelegi care sunt factorii care îți afectează dermul în acest moment
instrument esențial în monitorizarea tratamentelor
vezi exact ce lipsește tenului tău

Rezultate vizibile

Când schemele de tratament și indicațiile specialiștilor din echipa medicală sunt respectate, rezultatele obținute sunt pe măsura așteptărilor*.
*Părerile aparțin întru totul pacienților noștri, iar tratamentele, precum și rezultatele vor diferi în funcție de fiecare caz în parte.
Poziționată în noul punct de interes urban al capitalei, în centrul Agora Floreasca, Medissima are ca unic scop satisfacerea celor mai exigente gusturi, cu ajutorul unei echipe de profesioniști desăvârșiți.

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

MEDICI DEDICAȚI

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

estetică medicală

Dermatologie

chirurgie plastică

clinică de păr

Fă-ți chiar acum o programare pentru o sesiune Reveal Imager și o consultație dermatologică cu medicul de specialitate pentru doar 149 RON!

quote-leftcheck-square