Excelență medicală și
rezultate excepționale

Respectăm aspirațiile estetice personale și ne asigurăm că rezultatele sunt cele dorite. Vă prezentăm profesioniștii Medissima, care abordează fiecare caz din perspectivă medicală, etică și estetică.
Dermatolog

Dr. Roxana Carnaru

Dr Roxana Cârnaru este Medic Specialist dermato-venerolog, cu experiență și competențe recunoscute de: Societatea Internațională de Dermatoscopie, Academia Europeană de Dermatologie și Venerologie și de Societatea Română de Dermatologie.
vezi profil
Dermatolog

Dr. Ana Maria Visinescu

Dr. Vișinescu și-a început cariera medicală profesând ca medic de familie și a continuat să-și aprofundeze cunoștințele în dermatologie, urmând cursuri de specialitate în chirurgia dermatologică și în tratarea diferitelor patologii de natură dermato-cosmetică.
vezi profil
Chirurg Plastician

Dr. Bogdan Prisecaru

Medic chirurg plastician
vezi profil

medici care vă ascultă, vă înțeleg și vă oferă rezultatele așteptate

Doctorii și tehnicienii Medissima acordă fiecărui pacient timpul necesar pentru a-i înțelege nevoile și oferi soluțiile potrivite.
căutați procedura

vă VOm SUNA

Programați o întâlnire cu unul dintre experții noștri

doresc o programare

MEDICAL PRACTITIONERS

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram