+40 314 055 333

Alege un lifting facial non-chirurgical cu proceduri minimum invazive

Nu lăsa trecerea timpului să își lase amprenta asupra ta! Alege pachetul potrivit nevoilor tale și redă-ți aspectul proaspăt și reîntinerit pe care îl meriți!

Plata Online

Rezultate Masurabile

Ce presupune un lifting non-chirurgical

Cele mai eficiente instrumente minimum invazive care ajută la atingerea rezultatelor dorite

Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o componentă care se regăsește în țesut în mod natural și care, injectat în punctele de interes redă pielii elasticitate, fermitate, volum și hidratare prin prisma capacității sale de a reține apă de până la 1000 de ori greutatea masei sale moleculare.
Mă interesează

Toxina Botulinică (Botox)

Serotipul A al toxinei botulinice este folosit în procedurile estetice pentru blocarea parțială sau totală a activității anumitor mușchi pentru a obține netezirea ridurilor și a liniilor fine, dar poate fi utilizat și pentru estomparea cearcănelor, ridicarea colțurilor gurii și netezirea pielii obrajilor.
Mă interesează

Lifting cu fire

Firele resorbabile se folosesc pentru a combate efectele laxității cutanate sau pentru ajustarea anumitor trăsături faciale. Odată cu trecerea timpului ele se resorb eliberând colagen, care continuă să contribuie la aspectul ferm al pielii.
Mă interesează

Oferte active

Am pregătit o serie de oferte astfel încât să te poți bucura de tratamentele pe care ți le dorești!

Pentru că se apropie vara și știm cât de important este să te simți bine în propriul corp, venim în sprijinul tău cu o serie de oferte pentru cele mai căutate tratamente ale sezonului. Alege cu încredere tehnologia noastră de ultimă generație care promite, la nivel global, cele mai bune rezultate în materie de estetică medicală!
La Medissima, întreaga echipă lucrează pentru a oferi fiecărui pacient rezultatul promis în condițiile agreate. Ne-am propus o abordare complexă a procesului de epilare definitivă, astfel încât să vă oferim o experiență plăcută. 

Odată cu luarea deciziei de a urma acest tip de procedură, nu mai trebuie să vă faceți nicio grijă cu privire la părul nedorit, ci să lăsați totul în seama noastră. Vom acționa astfel încât toate cerințele să fie respectate atât timp cât planul de tratament este urmat. 

Punem accent pe efectuarea ședințelor la intervale de timp regulate, dar scoatem în evidență și relevanța controalelor după primele două ședințe, totul pentru a ne asigura că facem tot ce ne stă în putință pentru a livra rezultatul promis.

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

Tehnologie de ultimă oră

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

Medici dedicați

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

Programează-ți acum procedura care îți va da un boost de încredere și o stare de bine!

Plata Online