Evaluare gratuită a tenului

Beneficiați GRATUIT de o evaluare completă a tenului dumneavoastră și un plan de tratament personalizat în cea mai noua și inovativă clinică de dermato-estetică din București.

Trebuie doar să te înscrii!

Plata Online

Cu Reveal Imager vei putea vedea adevărata condiție a tenului tău

Aparatul Reveal Imager by Canfield le permite specialiștilor Medissima să analizeze în profunzime pielea fiecărui pacient și să conceapă planuri de tratamente personalizate în funcție de nevoile și particularitățile tale.
vezi suprafața pielii la rezoluție mare
afli cum va arăta tenul tău peste 5 ani
înțelegi care sunt factorii care îți afectează dermul în acest moment
instrument esențial în monitorizarea tratamentelor
vezi exact ce lipsește tenului tău

Un instrument de consultație care îți arată ce stă între tine și nivelul dorit de frumusețe

Scanarea în profunzime a tenului și evidențierea nivelului de melanină, vascularizare, adâncimea ridurilor, densitatea și lungimea genelor, dar și alte detalii de interes.

Rezultate vizibile

Când schemele de tratament și indicațiile specialiștilor din echipa medicală sunt respectate, rezultatele obținute sunt pe măsura așteptărilor.

Cum se desfășoară consultația?

Ținem cont de nevoile tale

Înscrie-te acum
La Medissima, întreaga echipă lucrează pentru a oferi fiecărui pacient rezultatul promis în condițiile agreate. Ne-am propus o abordare complexă a procesului de epilare definitivă, astfel încât să vă oferim o experiență plăcută. 

Odată cu luarea deciziei de a urma acest tip de procedură, nu mai trebuie să vă faceți nicio grijă cu privire la părul nedorit, ci să lăsați totul în seama noastră. Vom acționa astfel încât toate cerințele să fie respectate atât timp cât planul de tratament este urmat. 

Punem accent pe efectuarea ședințelor la intervale de timp regulate, dar scoatem în evidență și relevanța controalelor după primele două ședințe, totul pentru a ne asigura că facem tot ce ne stă în putință pentru a livra rezultatul promis.

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

Tehnologie de ultimă oră

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

Medici dedicați

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

Beneficiați GRATUIT de o evaluare completă a tenului dumneavoastră și un plan de tratament personalizat

Plata Online
magic-wandcalendar-fulllaptop-phoneheart-pulsearrow-right