+40 314 055 333

Alege pachetul de epilare definitivă care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Alegând epilarea cu laser Alexandrite, câștigi confort dar și timp pentru tine! 

Plata Online

Rezultate Măsurabile

Epilare cu laser Alexandrite

Noua metodă de epilare cu laser Alexandrite este imbatabilă datorită principiului de funcționare prin fototermoliză: impulsurile de lumină emise sunt transformate în căldură și distrug foliculii de păr, indiferent de grosimea firului și de pigmentul pielii.
Eficient în eliminarea părului subțire și deschis la culoare
Potrivit pentru toate zonele corpului
Rezultate rapide

Alegere superioară pentru tratarea foliculitei și îndepărtarea pilozității

O rată mare de repetare și un punct mare de tratament permit utilizatorilor platformei CLARITY cu laserul Alexandrite integrat să reducă permanent părul nedorit cu o viteză fără precedent.

Opțiunile de tratament extrem de eficiente ale CLARITY x Alexandrite sunt înrădăcinate în furnizarea de energie laser cu putere de vârf ridicată, în lățimi scurte ale impulsului. Profilul fasciculului Flat Top oferă un tratament consecvent pentru rezultate optime.

Cum decurge procesul de epilare definitivă?

Cum funcționează

Laserul emite impulsuri electrice și de lumină care încalzesc foliculii până ce distrug rădăcinile de păr, fără să afecteze țesuturile dimprejur. Astfel, procesul de creștere al părului stagnează, fără ca pielea să fie agresată.

Câte ședințe sunt necesare?

Estimarea numărului de ședințe depinde de diverşi parametri individuali: vârsta, greutatea, statusul hormonal, zona corpului, particularitățile firului de păr și ale pielii.

De asemenea, numărul și cadența lor vor fi stabilite ținând cont de faptul că părul creşte în etape - anagen, catagen, telogen, iar radiaţia luminoasă afectează doar foliculii aflaţi în faza anagen (creştere activă), sunt necesare mai multe şedinţe, pentru a reuși să ajungem la toate firele de păr.

Pregătire pentru procedură

Pentru ca pielea să fie cât mai aproape de coloritul natural și neinflamată, vă recomandăm:

Cu 6 luni înainte de prima sesiune nu folosiți metode de îndepărtare a părului care afectează rădăcina firului de păr: ceara, epilatorul sau, în cazul feței, penseta;
Cu cât de mult timp înainte posibil - de la câteva săptămâni la câteva luni, nu faceți plajă și evitați expunerea la soare. 
Cu două săptămâni înainte, evitați peeling-urile chimice;
Cu două zile înainte, nu folosiți produse cu retinol, acid glicolic sau pentru exfoliere;
Cu 24 de ore înainte de procedură, pregătiți zonele pe care doriți să le tratați prin depilare cu lama de ras.

Post-procedură

Sunt normale reacții de tipul roșeață locală, un ușor disconfort sau o senzație de căldură. Toate acestea vor dispărea în decursul următoarelor două zile. De asemenea, este posibilă o ușoară modificare de pigmentare a pielii - hipo sau hiperpigmentări, dar fenomenul este tranzitoriu.

Procedura este simplă și fără efecte adverse, însă este posibil ca pielea să fie ușor inflamată și înroșită pentru următoarele 24 de ore. Pentru confortul dumneavoastră, vă facem următoarele recomandări:

În primele 24 de ore nu depuneți efort fizic intens (inclusiv activități sportive ușoare), nu faceți băi fierbinți și nu mergeți la saună sau piscină;
Timp de cel puțin două săptămâni nu vă expuneți la soare, iar dacă acest lucru este inevitabil, vă rugăm să utilizați factor de protecție 50, pe care să îl reaplicați la intervale de timp regulate.
Pe parcursul întregului program vom ține cont de stilul tău de viață și de particularitățile acestuia, astfel încât să ne asigurăm că totul decurge conform planului
Înscrie-te acum

Oferte active

Am pregătit o serie de oferte astfel încât să te poți bucura de tratamentele pe care ți le dorești!

Pentru că se apropie vara și știm cât de important este să te simți bine în propriul corp, venim în sprijinul tău cu o serie de oferte pentru cele mai căutate tratamente ale sezonului. Alege cu încredere tehnologia noastră de ultimă generație care promite, la nivel global, cele mai bune rezultate în materie de estetică medicală!
La Medissima, întreaga echipă lucrează pentru a oferi fiecărui pacient rezultatul promis în condițiile agreate. Ne-am propus o abordare complexă a procesului de epilare definitivă, astfel încât să vă oferim o experiență plăcută. 

Odată cu luarea deciziei de a urma acest tip de procedură, nu mai trebuie să vă faceți nicio grijă cu privire la părul nedorit, ci să lăsați totul în seama noastră. Vom acționa astfel încât toate cerințele să fie respectate atât timp cât planul de tratament este urmat. 

Punem accent pe efectuarea ședințelor la intervale de timp regulate, dar scoatem în evidență și relevanța controalelor după primele două ședințe, totul pentru a ne asigura că facem tot ce ne stă în putință pentru a livra rezultatul promis.

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

Tehnologie de ultimă oră

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

Medici dedicați

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

Programează-ți prima ședință de epilare definitivă cât mai curând

Bucură-te de o vară fără grija metodelor clasice de epilare, ceea ce înseamnă un confort sporit și mai mult timp pentru activitățile care te bucură!
Plata Online