+40 314 055 333

Vrei să apelezi la epilarea definitivă cu laser, dar încă ai întrebări?

Programează-te pentru o ședință gratuită de test și un specialist din echipa medicală Medissima îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie complet informată!

Plata Online

Epilare cu laser Alexandrite

Noua metodă de epilare cu laser Alexandrite este imbatabilă datorită principiului de funcționare prin fototermoliză: impulsurile de lumină emise sunt transformate în căldură și distruge foliculii de păr, indiferent de grosimea firului de păr și de pigmentul pielii.
Eficient în eliminarea părului subțire și deschis la culoare
Potrivit pentru toate zonele corpului
Rezultate rapide

Cum se desfășoară consultația?

1

Vii pentru o scurtă evaluare în cadrul căreia discuți cu unul dintre specialiștii Medissima și vei avea parte de un test rapid pentru a vedea exact ce presupune o ședință de epilare. Ne interesează ce zone vrei să tratezi, dar și detalii care să determine aflarea tipului de piele și a fototipului firului de păr.

2

În funcție de datele furnizate, terapeutul va seta parametrii laserului și va efectua un test pe o zona mică pentru a evalua reacția pielii și în funcție de aceasta va ajusta parametrii setați.

3

Se realizează o schemă de tratament potrivită nevoilor tale, se stabilesc numărul de ședințe necesare și data de începere a procedurilor

4

Intermediar primelor două sedințe vom programa scurte vizite la clinică pentru a ne asigura că pielea reacționează bine la tratament și că nu există niciun fir de păr asupra căruia nu s-a acționat
Pe parcursul întregului program vom ține cont de stilul tău de viață și de particularitățile acestuia, astfel încât să ne asigurăm că totul decurge conform planului
Înscrie-te acum

Oferte active

Am pregătit o serie de oferte astfel încât să te poți bucura de tratamentele pe care ți le dorești!

Pentru că se apropie vara și știm cât de important este să te simți bine în propriul corp, venim în sprijinul tău cu o serie de oferte pentru cele mai căutate tratamente ale sezonului. Alege cu încredere tehnologia noastră de ultimă generație care promite, la nivel global, cele mai bune rezultate în materie de estetică medicală!

Alegere superioară pentru îndepărtarea părului, pigment, vascular, întinerire a pielii și multe altele

O rată mare de repetare și un punct mare de tratament îi permit utilizatorilor CLARITY să reducă permanent părul nedorit cu o viteză fără precedent, permițând clinicilor și centrelor să efectueze mai multe tratamente și să maximizeze randamentul investițiilor.

Opțiunile de tratament extrem de eficiente ale CLARITY sunt înrădăcinate în furnizarea de energie laser cu putere de vârf ridicată, în lățimi scurte ale impulsului. Profilul fasciculului Flat Top oferă un tratament consecvent pentru rezultate mai previzibile.
La Medissima, întreaga echipă lucrează pentru a oferi fiecărui pacient rezultatul promis în condițiile agreate. Ne-am propus o abordare complexă a procesului de epilare definitivă, astfel încât să vă oferim o experiență plăcută. 

Odată cu luarea deciziei de a urma acest tip de procedură, nu mai trebuie să vă faceți nicio grijă cu privire la părul nedorit, ci să lăsați totul în seama noastră. Vom acționa astfel încât toate cerințele să fie respectate atât timp cât planul de tratament este urmat. 

Punem accent pe efectuarea ședințelor la intervale de timp regulate, dar scoatem în evidență și relevanța controalelor după primele două ședințe, totul pentru a ne asigura că facem tot ce ne stă în putință pentru a livra rezultatul promis.

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

Tehnologie de ultimă oră

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

Medici dedicați

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

Rezultate Masurabile

Programează-te pentru o ședință gratuită de test și un specialist din echipa medicală Medissima îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie complet informată!
Consultație gratuită + 50% reducere din prețul de listă

Plata Online