+40 314 055 333

Primul laser fracțional non ablativ cu sistemul brevetat SoftCool ™ din Romania

Pentru ce este folosit sistemul laser Ydun Ydun™?
Cicatrici acneice 
Rejuvenare facială
Hiperpigmentare
Vergeturi
Cicatrici chirurgicale

Vreau o programare

Laserul Ydun

Soluții inovatoare pentru față și corp
Ydun este un aparat laser dedicat medicilor plasticieni și dermatologi, cu o gama largă de aplicații, precum rejuvenarea cutanată și tratarea unui spectru de afecțiuni dermatologice și estetice. Una dintre cele mai solicitate proceduri estetice de pe piață, rejuvenarea facială, se poate efectua acum folosind cea mai avansată tehnologie, în condiții de siguranță și confort, atât pentru medic, cât și pentru pacient.
Ydun este dotat cu laserul Frax cu lungime de undă de 1550nm, special conceput pentru rejuvenarea facială, dar nu limitat la aceasta. Laserul Frax 1550 rejuvenează pielea trimitând impulsuri de energie foarte mici și exact controlate pe zona asupra căreia se efectuează tratamentul. Tehnologia unică a aparatului permite reglarea independentă a duratei impulsului și nivelului de energie, fiind astfel posibilă realizarea tratamentelor într-un mod extrem de precis, adaptabil în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Energia termică stimulează producția naturală de colagen și de elastină, elemente-cheie ale tratamentelor care vizează această nișă a esteticii medicale.

Rezultate Măsurabile

Rezultate vizibile

Când schemele de tratament și indicațiile specialiștilor din echipa medicală sunt respectate, rezultatele obținute sunt pe măsura așteptărilor*.

*Părerile aparțin întru totul pacienților noștri, iar tratamentele, precum și rezultatele vor diferi în funcție de fiecare caz în parte.
MĂ interesează
Poziționată în noul punct de interes urban al capitalei, în centrul Agora Floreasca, Medissima are ca unic scop satisfacerea celor mai exigente gusturi, cu ajutorul unei echipe de profesioniști desăvârșiți.

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

MEDICI DEDICAȚI

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

esteticĂ medicalĂ

Dermatologie

chirurgie plasticĂ

clinicĂ DE păr

Beneficiați de un plan de tratament personalizat

checkmark-circle