+40 314 055 333

Primul laser fracțional non ablativ cu sistemul brevetat SoftCool ™ din Romania

Plata Online

Rezultate Măsurabile

Laserul Ydun

Soluții inovatoare pentru față și corp
Ydun este un aparat laser dedicat medicilor plasticieni și dermatologi, cu o gama largă de aplicații, precum rejuvenarea cutanată și tratarea unui spectru de afecțiuni dermatologice și estetice. Una dintre cele mai solicitate proceduri estetice de pe piață, rejuvenarea facială, se poate efectua acum folosind cea mai avansată tehnologie, în condiții de siguranță și confort, atât pentru medic, cât și pentru pacient.
Ydun este dotat cu laserul Frax cu lungime de undă de 1550nm, special conceput pentru rejuvenarea facială, dar nu limitat la aceasta. Laserul Frax 1550 rejuvenează pielea trimitând impulsuri de energie foarte mici și exact controlate pe zona asupra căreia se efectuează tratamentul. Tehnologia unică a aparatului permite reglarea independentă a duratei impulsului și nivelului de energie, fiind astfel posibilă realizarea tratamentelor într-un mod extrem de precis, adaptabil în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Energia termică stimulează producția naturală de colagen și de elastină, elemente-cheie ale tratamentelor care vizează această nișă a esteticii medicale.

Rezultate vizibile

Când schemele de tratament și indicațiile specialiștilor din echipa medicală sunt respectate, rezultatele obținute sunt pe măsura așteptărilor*.

*Părerile aparțin întru totul pacienților noștri, iar tratamentele, precum și rezultatele vor diferi în funcție de fiecare caz în parte.
Mă interesează

Oferte active

Am pregătit o serie de oferte astfel încât să te poți bucura de tratamentele pe care ți le dorești!

Pentru că se apropie vara și știm cât de important este să te simți bine în propriul corp, venim în sprijinul tău cu o serie de oferte pentru cele mai căutate tratamente ale sezonului. Alege cu încredere tehnologia noastră de ultimă generație care promite, la nivel global, cele mai bune rezultate în materie de estetică medicală!
La Medissima, întreaga echipă lucrează pentru a oferi fiecărui pacient rezultatul promis în condițiile agreate. Ne-am propus o abordare complexă a procesului de epilare definitivă, astfel încât să vă oferim o experiență plăcută. 

Odată cu luarea deciziei de a urma acest tip de procedură, nu mai trebuie să vă faceți nicio grijă cu privire la părul nedorit, ci să lăsați totul în seama noastră. Vom acționa astfel încât toate cerințele să fie respectate atât timp cât planul de tratament este urmat. 

Punem accent pe efectuarea ședințelor la intervale de timp regulate, dar scoatem în evidență și relevanța controalelor după primele două ședințe, totul pentru a ne asigura că facem tot ce ne stă în putință pentru a livra rezultatul promis.

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

Tehnologie de ultimă oră

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

Medici dedicați

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

Beneficiați de un plan de tratament personalizat

Plata Online