Bine ați venit la Medissima

O clinica medicala asa cum ati visat!

Medissima este o clinică inegalabilă în România, atat prin prisma dotărilor si aparaturii de ultimă generatie cat și prin calitatea serviciilor oferite în domeniul esteticii medicale.
VEDETI TOATE SERVICIILE

DE CE MEDISSIMA?

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.
01

Planuri de tratament personalizate

Fiecare pacient primeste tratamentul de care are nevoie pentru a isi atinge rezultatele.
02

Tehnologie inovatoare 

La Medissima vei gasi cea mai moderna tehnologie existenta in acest moment.
03

Locație premium

Profesionisti instruiti sa va ofere cele mai placute experiente medicale si toate informatiile de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei alaturi de noi.
04

Specialiști de top

Apreciem unicitatea fiecarei persoane si va tratam cu toata atentia si grija de care aveti nevoie, pentru a va oferi o experienta cu adevarat sofisticata.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRA

Avem o abordare cu totul originala in interactiunea cu pacientii nostri - cea dintai preocupare este sa va oferim un plan de tratament perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. De aceea, ca sa ne asiguram ca v-am inteles aspiratiile estetice, incepem cu o consultatie amanuntita si o discutie despre rezultatele la care va asteptati . 

nu suntem niciodata departe

Suntem in cea mai vibranta si usor accesibila zona a Bucureștiului - cartierul Floreasca. Situat in cadrul centrului Comercial Agora Floreasca, Clinica Medissima va asteapta intr-un ambient rafinat si ospitalier, in care personalul nostru va va trata cu profesionalism si prietenie.
Clinica noastra este situata in centrul Bucurestiului, intr-o zona renumita pentru capacitatea de a multumi cele mai exigente si distinse gusturi: Agora Floreasca. Va intampinam intr-un ambient rafinat si ospitalier, in care veti fi tratat cu profesionalism si grija.

Unde ne gasiti?

Suntem in cea mai vibranta si usor accesibila zona a Bucureștiului - cartierul Floreasca si ne gasiti in cadrul centrului Comercial Agora! 
DESCHIDE IN GOOGLE
TEL: +40 314 055 333
PROGRAMARE

Cand ne gasiti?

Luni – Vineri

09:00 - 21:00

SAMBATA

09:00 - 14:00

Tehnologia și profesionalismul sunt cheia sănătății și frumuseții dumneavoastră.

Dispunem de tehnologie de top: aparatură medicală, instrumente chirurgicale, lasere și produse cosmetice de lux aprobate și recomandate de Comisia Europeana (CE) și de Food and Drug Administration of the USA (FDA).

Oferte si promotii

Pregatim in fiecare luna oferte speciale pentru clientii nostri. Puteti beneficia de cea mai 

Voucherul cadou de la Medissima este perfect pentru a darui o experienta de neuitat persoanei iubite, prietenilor sau partenerilor de afaceri.

Dumneavoastra alegeti o suma pe care persoana care a primit voucherul o poate transforma in tratamentele dorite.

SERVICIILE MEDISSIMA

Vă stăm la dispoziție cu tratamente și proceduri care vă ajută să vă simțiți bine și să vă bucurați de propria frumusețe.

Sunteti gata pentru o noua experienta?

Construim relații bazate pe încredere și ne asigurăm că tratamentul pe care îl primiți este cea mai bună soluție pentru afecțiunea dumneavoastră și răsfățul binemeritat.
SAU SUNATI ACUM +40.314.055.333
Abonare Newsletter
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333
phone-handsetmapcalendar-full