+40 314 055 333

Vrei să apelezi la chirurgia plastică, dar încă ai întrebări?

Odată cu adăugarea specialității chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, avem disponibilă o nouă serie de proceduri în portofoliul Medissima.

Pentru că știm cât de important este ca decizia să fie luată în deplină cunoștință de cauză, îți oferim o consultație gratuită cu medicul plastician. Vei avea oportunitatea de a-i adresa toate întrebările cu privire la intervenția de care ești interesată, îi vei explica ce așteptări ai și, în funcție de acestea și de condiția corpului tău, vei primi recomandări cu privire la cea mai bună alternativă pe care o poți alege pentru a atinge rezultatele dorite.

Programează-te acum pentru o consultație gratuită

Excelență medicală și
rezultate excepționale

Experiența echipei medicale evidențiază importanța relației dintre medic și pacient, accentuând faptul că cel mai important component al acesteia este încrederea, urmată îndeaproape de empatie și viziune. Am ales cei mai buni medici din domeniu pentru a-ți putea oferi o experiență care, literalmente, îți va schimba viața.
Echipa de profesionisti
Echipamente moderne

Proceduri Chirurgie Plastică

Augmentare Mamară

Sânii reprezintă o parte foarte importantă a corpului unei femei, fie că privim din perspectivă anatomică sau estetică. Deși fiecare dintre noi posedă o frumusețe naturală unică, există doamne și domnișoare care, dintr-o multitudine de considerente personale, apelează la implanturile mamare, fie pentru mărirea sânilor, modificarea formei acestora sau corectarea unor defecte congenitale.
Vezi detalii

Blefaroplastie

Chirurgia pleoapelor reprezintă o procedură de interes pentru ambele sexe. Odată cu avansarea în vârstă sau în urma variațiilor masive de greutate, pielea din jurul ochilor are de suferit sub diverse forme. Blefaroplastia este intervenția necesară înlăturării factorilor care determină apariția aspectelor inestetice. Aceasta se poate realiza cu anestezie locală sau generală, în funcție de rezultatul care se dorește atins. Din fericire, îmbunătățirile obținute în urma acestei operații se sunt de lungă durată, iar perioada de recuperare este relativ scurtă raportat la delicatețea zonei asupra căreia se intervine.
Vezi detalii

Mastopexie Bilaterală

Elastina este una dintre componentele pe care corpul uman, odată cu înaintarea în vârstă, le produce în cantități din ce în ce mai mici. Una dintre consecințele acestui proces este lipsa tot mai accentuată a fermității bustului. O altă cauză care poate conduce la o coborâre a nivelului sânilor este dimensiunea acestora. Cu cât bustul este mai voluptos, cu atât mai mari sunt șansele apariției unui disconfort atât estetic, cât și fizic. Pacientele care se regăsesc în astfel de situații pot apela la procedura de mastopexie bilaterală pentru a reda sânilor un aspect mai robust. Pe lângă efectul de lifting, procedurii i se pot adăuga etape adiționale, precum augmentarea (cu grăsime autologă sau implant din silicon) sau reducția.
Vezi detalii

Proceduri & prețuri

Nume procedurăPreț (€)

Chirurgia estetică a sânului

Augmentare mamarăde la 3800
Reducție mamară (micșorarea sânilor)de la 4100
Reducție mamară unilaterală (în context de asimetrie mamară, malformații congenitale sau simetrizare după reconstrucția sânului contralateral)de la 2800
Mastopexie bilaterală (lifting mamar)de la 4000
Mastopexie unilaterală (vezi circumstanțele de mai sus)de la 2500
Mastopexie cu implant mamar (lifting plus mărire de sâni)de la 4800
Mastopexie unilaterală cu implantde la 3500
Mastopexie de corecție – mastopexia Lassus Lejourde la 3200
Mastopexie de corecție cu înlocuire implanturi preexistente – Lassus Lejourde la 3900
Înlocuire implanturi mamare fără intervenții adiționalede la 3800
Chirurgia sindromului Poland – absența parțială sau totală a sânuluide la 3700

Chirurgie estetică facială

Lifting facialde la 4500
Lifting cervical +/- lipoaspirație în regiunea cervicalăde la 4000
Lifting medio-facialde la 3600
Lifting frontalde la 3800
Lifting de sprâncenede la 1500
Blefaroplastie superioarăde la 1200
Blefaroplastie inferioarăde la 1800
Blefaroplastie superioară și inferioară în aceeași intervențiede la 2200
Otoplastie – chirurgia estetică a urechilor decolatede la 1900

Chirurgie post-bariatrică

Abdominoplastiede la 4000
Brahioplastiede la 2200
Cruroplastie (lifting de coapse) +/- lipoaspirațiede la 3500
Lifting facial, cervicalde la 4000
Total body liftde la 5500
Torso liftde la 3900

Chirurgie de modelare corporală

Lipoaspirație – regiuni – abdomen inferior, etaj abdominal superior (supraombilical), flancuri, regiuni trohanteriene (șolduri), regiunea genunchilor, gambelor, gleznelor, brațe, gât, etc.2300/regiune
Abdominoplastiede la 4000
Miniabdominoplastiede la 2300

Ce spun pacienții noștri?

  • Recomand cu toata increderea clinica Medissima pentru profesionalismul si implicarea pe care mi-au oferit-o pe tot parcursul interventiei efectuate la ei. Mi-au oferit increderea si curajul de a-mi redefini frumusetea.
    Mihaela B.
  • La 8 saptamani dupa Interventia de lifting a sanilor, vreau sa ii multumesc Dl Dr Stangu Catalin pentru rezultatele peste asteptari pe care le-am obtinut. A avut extrem de multa rabdare cu mine si mi-a explicat pas cu pas intregul proces, iar la final a castigat un pacient pe viata.
    Simona
  • Cuvinte de multumire si multe recomandari. Am fost la mai multe clinici pana sa ma hotarasc sa fac operatia de marire a sanilor. Toata echipa s-a comportat impecabil.
    Andreea Pătru

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

MEDICI DEDICAȚI

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

esteticĂ medicalĂ

Dermatologie

chirurgie plasticĂ

clinicĂ de pĂr

Programează-te pentru o consultație gratuită cu medicul plastician care îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie complet informată!

stargraduation-hatlaptop-phone