Am pregătit o serie de oferte astfel încât să te poți bucura de Tratamentele pe care ți le dorești!

Pentru că se apropie vara și știm cât de important este să te simți bine în propriul corp, venim în sprijinul tău cu o serie de oferte pentru cele mai căutate tratamente ale sezonului. Alege cu încredere tehnologia noastră de ultimă generație care promite, la nivel global, cele mai bune rezultate în materie de estetică medicală!

Epilare definitivă cu laserul Alexandrite

alege două zone și plătești una singură

Noua metodă de epilare cu laser Alexandrite este imbatabilă datorită principiului de funcționare prin fototermoliză: impulsurile de lumină emise sunt transformate în căldură și distruge foliculii de păr, indiferent de grosimea firului de păr și de pigmentul pielii.

Tarif

1+1

Valabilitate


Eficient în eliminarea părului subțire și deschis la culoare
Potrivit pentru toate zonele corpului
Rezultate încă de la prima ședință
REZERVA OFERTA

50% discount

Criolipoliză CoolTech Define

slăbire localizată prin înghețarea țesutului adipos la -11℃

Tarif

50% Off

Valabilitate

Criolipoliza cu aparatul de ultimă generație CoolTech Define este metoda cea mai eficientă de eliminare a excesului de grăsime locală în mod natural. Principiul de funcționare este bazat pe expunerea adipocitelor la temperaturi scăzute, proces în care acestea sunt descompuse fără să afecteze alte țesuturi ale pielii. Intervenția este lipsita de durere, iar rezultatul este permanent.
Nu apar senzații de disconfort, durere sau cicatrici în urma procedurii
Nu necesită timp de recuperare
Zona tratată nu va mai acumula grăsime
REZERVA OFERTA

1+1 gratuit

VelaShape III (1+1):

pentru fiecare ședință achiziționată, primești una gratuită din partea Medissima

Tarif

1+1 gratis

Valabilitate

Tratamentul cu Velashape III ajută la accelerarea drenajului limfatic, îmbunătățește circulația sanguină și stimulează metabolismul în zona tratată prin încălzirea profundă a țesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen. Concomitent, acțiunea vacuumului stimulează activitatea fibroblastelor și remodelează matricea extracelulară.
Reduce laxitatea pielii fără intervenție chirurgicală
Elimină celulita
Îmbunătățește textura pielii
REZERVA OFERTA

TRATAMENTe PERSONALIZATe

Avem o abordare cu totul originala in interactiunea cu pacientii nostri - cea dintai preocupare este sa va oferim un plan de tratament perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. De aceea, ca sa ne asiguram ca v-am inteles aspiratiile estetice, incepem cu o consultatie amanuntita si o discutie despre rezultatele la care va asteptati . 

Inarmati cu informatii detaliate despre caracteristicile si dorintele dumneavoastra, medicii nostri vor construi un program personalizat pentru redarea armoniei intre felul in care va simtiti si felul in care doriti sa aratati.

nu suntem niciodata departe

Suntem in cea mai vibranta si usor accesibila zona a Bucureștiului - cartierul Floreasca. Situat in cadrul centrului Comercial Agora Floreasca, Clinica Medissima va asteapta intr-un ambient rafinat si ospitalier, in care personalul nostru va va trata cu profesionalism si prietenie.
Obtine directii de navigare  >

Ce spun clientii nostri?

Daruiti o procedura medissima

La Medissima puteti darui persoanei care conteaza pentru dumneavoastra procedura pe care stiti ca si-o doreste. Puteti alege o sedinta de tratament sau acolo unde procedura permite, un pachet complet si individualizat.

Daruiti un voucher medissima

Voucherul cadou de la Medissima este perfect pentru a darui o experienta de neuitat persoanei iubite, prietenilor sau partenerilor de afaceri.

Dumneavoastra alegeti o suma pe care persoana care a primit voucherul o poate transforma in tratamentele dorite.

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrosscheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram