1000 fire gratis

TRANSPLANT DE PĂR

! Trăiește experiența unică a transplantului de păr prin metoda FUE alături de Medissima și beneficiezi de 1000 de fire gratuit. !

Tarif

1000 fire gratuit

Valabilitate

01/04/2020
Metoda FUE este singura procedură de regenerare a părului prin transplantarea propriului păr.
Tratament 100% eficient împotriva alopeciei și calviției
Aspect natural
Rezultate îndelungate
REZERVA OFERTA

1+1 gratuit

COMBATE CELULITA CU VELASHAPE III

! Pentru orice zonă tratată cu Velashape III primești gratuit încă o zonă din partea Medissima !

Tarif

1+1 gratis

Valabilitate

01/04/2020
Reducerea semnificativă a celulitei profunde și a laxității pielii se poate observa după 4-5 ședințe de tratament.
Reduce laxitatea pielii fără intervenție chirurgicală
Elimină celulita
Îmbunătățește textura pielii
REZERVA OFERTA

TRATAMENTe PERSONALIZATe

Avem o abordare cu totul originala in interactiunea cu pacientii nostri - cea dintai preocupare este sa va oferim un plan de tratament perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. De aceea, ca sa ne asiguram ca v-am inteles aspiratiile estetice, incepem cu o consultatie amanuntita si o discutie despre rezultatele la care va asteptati . 

Inarmati cu informatii detaliate despre caracteristicile si dorintele dumneavoastra, medicii nostri vor construi un program personalizat pentru redarea armoniei intre felul in care va simtiti si felul in care doriti sa aratati.

nu suntem niciodata departe

Suntem in cea mai vibranta si usor accesibila zona a Bucureștiului - cartierul Floreasca. Situat in cadrul centrului Comercial Agora Floreasca, Clinica Medissima va asteapta intr-un ambient rafinat si ospitalier, in care personalul nostru va va trata cu profesionalism si prietenie.
Obtine directii de navigare  >

Ce spun clientii nostri?

Daruiti o procedura medissima

La Medissima puteti darui persoanei care conteaza pentru dumneavoastra procedura pe care stiti ca si-o doreste. Puteti alege o sedinta de tratament sau acolo unde procedura permite, un pachet complet si individualizat.

Daruiti un voucher medissima

Voucherul cadou de la Medissima este perfect pentru a darui o experienta de neuitat persoanei iubite, prietenilor sau partenerilor de afaceri.

Dumneavoastra alegeti o suma pe care persoana care a primit voucherul o poate transforma in tratamentele dorite.

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

exclamation-circlequote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrosscheckmark-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram