Am pregătit o serie de oferte astfel încât să te poți bucura de Tratamentele pe care ți le dorești!

Pentru că se apropie vara și știm cât de important este să te simți bine în propriul corp, venim în sprijinul tău cu o serie de oferte pentru cele mai căutate tratamente ale sezonului. Alege cu încredere tehnologia noastră de ultimă generație care promite, la nivel global, cele mai bune rezultate în materie de estetică medicală!

Epilare definitivă - basic pack

Scapă de părul nedorit definitiv cu ajutorul laserului Alexandrite

Pachetul conține 5+1 ședințe epilare definitivă pentru axile, zona inghinală și gambe.

Tarif

7200RON
3000RON

Valabilitate

30/09/2020

Rezultate vizibile încă de la prima ședință
Îmbunătățirea calității pielii
REZERVA OFERTA

Epilare definitivă - full body pack

Scapă de grija procedurilor de epilare prin metode tradiționale și alege performantul laser Alexandrite pentru epilare definitivă

Pachetul conține 6 ședințe de epilare full body pentru doamne și domnișoare.

Tarif

10800RON
5400RON

Valabilitate

30/09/2020

Pielea ta va fi tot timpul catifelată
Rezultatele se văd încă de la prima ședință
REZERVA OFERTA

Pachet remodelare corporală

Redefinește conturul corpului tău prin metode non-invazive

Pachetul conține 1 ședință de criolipoliză (CoolTech Define) cu doi aplicatori și 4 ședințe VelaShape III a câte 30 de minute.

Tarif

3780RON
2500RON

Valabilitate

30/09/2020

Reducerea țesutului adipos localizat
Îmbunătățirea aspectului pielii
Tratează laxitatea cutanată
Diminuează vizibil aspectul celulitei
REZERVA OFERTA

Pachet peeling-uri pentru tenul acneic

SOLUȚIA OPTIMĂ PENTRU ACNEE ȘI TENUL CU IMPERFECȚIUNI

Sistem anti-acnee formulat cu nanotehnologie care reglează producția de sebum, reduce, încă de la prima ședință, leziunile inflamatorii ale acneei pielii mature, hormonale și în urma purtării măștilor. Peeling formulat cu acid salicilic liber și lipozomat, ce acționează concomitent în epiderm si derm, cu activi keratolitici, seboreglatori, anti-inflamatori și antimicrobieni, ce oferă siguranță în administrare și toleranță sporită, inclusiv pe parcursul verii. Pachetul conține 4 peeling-uri care adresează problemele cu care se confruntă un ten acneic.

Tarif

1560RON
1140RON

Valabilitate

30/09/2020

Reglează producția de sebum
Tratează leziunile cauzate de acnee
Potrivit pentru toate tipurile de ten
REZERVA OFERTA

Pachetul Clean Face

Terapii simple, efecte complexe

Da, poți ajuta mecanismul natural de autorefacere a pielii cu ajutorul anumitor terapii estetice, precum tratamentul HydraFacial MD, care curăță tenul și hidratează pielea în profunzime și procedura de microneedling realizată cu dispozitivul Dermapen IV. Dotat cu ace foarte fine, penetrează pielea până în derm, unde declanșează producția de colagen nou, hrănește țesuturile cu amestecurile de substante active și îmbunătățește circulația. Nivelul de pătrundere al acestora se adaptează nevoilor specifice, putând fi ajustat pentru o profunzime de la 0,5 mm până la 2,5 mm. Pachetul conține un tratament HydraFacial MD Clean și un tratament DermaPen IV.

Tarif

970RON
820RON

Valabilitate

30/09/2020

Curăță tenul
Hidratează pielea în profunzime
Revitalizează țesutul
REZERVA OFERTA

Pachet peeling-uri Instant Glow

luminozitate fără exfoliere

Sistem de peeling fără exfoliere, ce oferă un rezultat instant de luminozitate, încă de la prima sesiune, utilizabil indiferent de anotimp. Sinergia dintre arginină și acidul ascorbic este indicată pentru hidratarea, revitalizarea și redarea luminozității tenului. Pachetul conține 4 peeling-uri pentru luminozitate.

Tarif

1780RON
1260RON

Valabilitate

30/09/2020

Rezultat vizibil imediat
Nu necesită timp de refacere
Poate fi utilizat indiferent de anotimp
REZERVA OFERTA

TRATAMENTe PERSONALIZATe

Avem o abordare cu totul originala in interactiunea cu pacientii nostri - cea dintai preocupare este sa va oferim un plan de tratament perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. De aceea, ca sa ne asiguram ca v-am inteles aspiratiile estetice, incepem cu o consultatie amanuntita si o discutie despre rezultatele la care va asteptati . 

Inarmati cu informatii detaliate despre caracteristicile si dorintele dumneavoastra, medicii nostri vor construi un program personalizat pentru redarea armoniei intre felul in care va simtiti si felul in care doriti sa aratati.

nu suntem niciodata departe

Suntem in cea mai vibranta si usor accesibila zona a Bucureștiului - cartierul Floreasca. Situat in cadrul centrului Comercial Agora Floreasca, Clinica Medissima va asteapta intr-un ambient rafinat si ospitalier, in care personalul nostru va va trata cu profesionalism si prietenie.
Obtine directii de navigare  >

Ce spun clientii nostri?

Daruiti o procedura medissima

La Medissima puteti darui persoanei care conteaza pentru dumneavoastra procedura pe care stiti ca si-o doreste. Puteti alege o sedinta de tratament sau acolo unde procedura permite, un pachet complet si individualizat.

Daruiti un voucher medissima

Voucherul cadou de la Medissima este perfect pentru a darui o experienta de neuitat persoanei iubite, prietenilor sau partenerilor de afaceri.

Dumneavoastra alegeti o suma pe care persoana care a primit voucherul o poate transforma in tratamentele dorite.

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrosscheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram