Am pregătit o serie de oferte astfel încât să te poți bucura de Tratamentele pe care ți le dorești!

Pentru că se apropie vara și știm cât de important este să te simți bine în propriul corp, venim în sprijinul tău cu o serie de oferte pentru cele mai căutate tratamente ale sezonului. Alege cu încredere tehnologia noastră de ultimă generație care promite, la nivel global, cele mai bune rezultate în materie de estetică medicală!

Epilare definitivă - full body pack

Scapă de grija procedurilor de epilare prin metode tradiționale și alege performantul laser Alexandrite pentru epilare definitivă

Pachetul conține 6 ședințe de epilare full body pentru doamne și domnișoare.

Tarif

10800RON
5990RON

Valabilitate

31/12/2020

Pielea ta va fi tot timpul catifelată
Rezultatele se văd încă de la prima ședință
REZERVă OFERTA

Epilare definitivă - pachet basic

Înlătură părul nedorit definitiv cu ajutorul laserului Alexandrite

Pachetul conține 6 ședințe epilare definitivă pentru axile, zona inghinală, interfesieri, gambe și full face.

Tarif

10110RON
4250RON

Valabilitate

31/12/2020

Rezultate vizibile încă de la prima ședință
Îmbunătățirea calității pielii
REZERVă OFERTA

Liquid Face Lift

Alege procedura care va reda tenului tău fermitatea dorită prin metode minimum invazive!

Acidul hialuronic este o substanță versatilă, injectarea acestuia în punctele de interes redând pielii aspectul ferm și contururile dorite. Procedura de Liquid Face Lift include 3 ml de acid hialuronic care se injectează în conformitate cu recomandările medicului specialist și dorințele pacientei astfel încât așteptările să fie satisfăcute și să se obțină rezultatul optim.

Tarif

4800RON
3840RON

Valabilitate

31/12/2020

Rezultate vizibile imediat
Fără perioadă de recuperare
Procedură minimum invazivă
Efectele procedurii se mențin pe termen mediu
REZERVă OFERTA

30′ Eye Lift

Etajul superior al feței este vital pentru expresia facială! Acordă 30 de minute pentru un make-over!

Pachetul conține 1 ml de acid hialuronic pe care medicul estetician îl va injecta în funcție de recomandările pentru și așteptările pacientului, plus injectarea cu toxină botulinică a două zone.

Tarif

2950RON
2507RON

Valabilitate

31/12/2020

Tratează ridurile de expresie și liniile fine ale etajului facial superior
Umple ridurile și redă volumul natural al zonei tratate
Metoda este minimum invazivă și nu are perioadă de recuperare
REZERVă OFERTA

Deep lines lift

Laxitatea cutanată și apariția ridurilor sunt procese naturale, care nu depind de noi, însă luarea de măsuri pentru a le trata ne aparține în totalitate!

Pachetul conține 8 fire care pot fi utilizate în funcție de nevoile pacientului și recomandările medicului estetician și 2 ml de acid hialuronic care se injectează astfel încât așteptările cu privire la rezultat să fie satisfăcute!

Tarif

7200RON
5760RON

Valabilitate

31/12/2020

Tratează laxitatea cutanată
Redă volumul zonelor afectate de riduri
REZERVă OFERTA

VelaShape III

Procedura ideală pentru tratarea celulitei, a stratului adipos și a laxității cutanate!

Tratamentul cu Velashape III ajută la accelerarea drenajului limfatic, îmbunătățește circulația sanguină și stimulează metabolismul în zona tratată prin încălzirea profundă a adipocitelor, a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen. Concomitent, acțiunea vacuumului stimulează activitatea fibroblastelor și remodelează matricea extracelulară.

Tarif

de la 3200RON
de la 1600RON

Valabilitate

31/12/2020
Până la sfârsitul lunii octombrie poți achiziționa oricare dintre pachetele promoționale care beneficiază de un discount de 50%: 4 ședințe x 40′ - 1,600.00 RON; 6 ședințe x 40′ - 2,400.00 RON; 4 ședințe x 60′ - 2,400.00 RON; 6 ședințe x 60′ - 3,600.00 RON
Reduce laxitatea pielii fără intervenție chirurgicală
Elimină celulita
Îmbunătățește textura pielii
Reduce semnificativ circumferința zonelor tratate
REZERVă OFERTA

Tratament împotriva căderii părului

Există o suită de factori care favorizează apariția acestei afecțiuni, însă la Medissima avem terapiile pentru tratarea ei!

Pachetul conține 6 proceduri de PRP de ultimă generație și 4 ședințe de DermaPen IV. Combinarea acestor două tipuri de tratament atât de benefice scalpului va determina regenerarea firelor de păr, astfel încât acestea să înceapă să crească din nou, rezultatele fiind vizibile începând cu prima ședință și devenind din ce în ce mai bune pe măsura avansării schemei de tratament. După ce planul de proceduri este încheiat, recomandăm, în funcție de caz, o ședință de PRP de ultimă generație, pentru menținere, o dată la 6 sau 12 luni.

Tarif

7680RON
6920RON

Valabilitate

31/12/2020

Refacerea structurii firului de păr
Îmbunătățirea stării de sănătate a scalpului
Determină creșterea firelor de păr
REZERVă OFERTA

Diagnosticare facială și consultație medicală

Primul pas pentru un tratament eficient este o diagnosticare corectă

Pentru a putea oferi cea mai bună schemă de tratament, este necesar ca primul pas să constea în diagnosticarea corectă a afecțiunilor pe care pacientul le prezintă. De aceea, am creat pachetul care conține o sesiune de Reveal Imager, în cadrul căreia se face o analiză în profunzime a tenului cu ajutorul dispozitivului anterior menționat, aceasta fiind urmată de un consult dermatologic în cadrul căruia se va pune un diagnostic și, plecând de la acesta, se va alcătui un plan de tratament personalizat.

Tarif

450RON
149RON

Valabilitate

31/12/2020

Diagnosticare corectă și completă a afecțiunilor
Perspectivă largă asupra stării de fapt
REZERVă OFERTA

Tratament cu plasmă proprie

Combinația de terapii pe bază de plasmă proprie reprezintă cea mai bună alternativă pentru tratarea unui spectru larg de afecțiuni

În terapiile cu plasmă proprie, specialistul folosește o cantitate mică din propriul dumneavoastră sânge, care urmează să fie centrifugizat și reinjectat în zona care se dorește tratată, contribuind astfel la vindecarea rapidă a celulelor deteriorate, dar și la sporirea unor procese naturale care, odată cu trecerea timpului, îți pierd din intensitate. Aceste tratamente se recomandă pentru estomparea liniilor fine, ridurilor, pielii terne, uscate sau subțiri, cicatrici post-acnee și a cearcănelor adânci. Pachetul conține o procedură PRP de ultimă generație și o sesiune de DermaPen IV.

Tarif

1470RON
1240RON

Valabilitate

31/12/2020

Reface țesutul
Hidratează pielea în profunzime
Reduce ridurile de expresie și liniile fine
Accelerează producția de colagen și elastină
REZERVă OFERTA

Rejuvenare facială

Cea mai performantă tehnologie pentru rejuvenarea pielii redă tenului tău elasticitatea și fermitatea dorite!

Prin intermediul undelor transmise în epiderm și derm, tratamentul are drept efect stimularea producției de elastină și colagen, refăcând structurile afectate prin prisma procesului natural de îmbătrânire a pielii. Laserul Ydun este recunoscut ca fiind eficient în tratarea ridurilor fine, laxității cutanate, porilor dilatați, cicatricilor și a petelor pigmentare. Prețul afișat este per ședință, însă pentru rezultate optime se recomandă un ciclu de 4 terapii la intervale de 4 săptămâni.

Tarif

1400RON
700RON

Valabilitate

31/12/2020

Textura pielii este vizibil îmbunătățită încă de la prima ședință
Disconfortul este minimizat prin prisma utilizării anesteziei locale
Perioada de refacere este scurtă, cuprinsă între 12-36 de ore
REZERVă OFERTA

Terapie pentru eliminarea vergeturilor

Îți dorești o piele fără vergeturi? Alege terapia cu laserul Ydun pentru a le elimina complet!

Indiferent de vârstă și sex, în momentul când pielea este supusă stresului mecanic, structurile de colagen din interiorul dermului cedează, creându-se vergeturile. Din fericire, tehnologia medicală avansată pune la dispoziție dispozitive cu ajutorul cărora situația poate fi remediată. Laserul frax acționează cu precizie asupra structurilor de colagen degradate, determinând organismul să suplinească producția pentru a reface țesuturile afectate, rezultatul constând în îmbunătățirea condiției pielii și a aspectului ei. Oferta este valabilă pentru o zonă mare, precum coapse, fese sau abdomen.

Tarif

1200RON
950RON

Valabilitate

31/12/2020

Îmbunătățește calitatea pielii
Nivelul de disconfort este mic
Perioada de refacere este scurtă
Rezultatele se mențin permanent în lipsa fluctuațiilor de greutate
REZERVă OFERTA

Tratament cicatrici postacneice

Ydun este laserul frax care contribuie decisiv la estomparea până la eliminarea completă a cicatricilor cauzate de leziunile acneice.

Laserul Ydun acționează asupra zonei care se dorește tratată creând, în mod precis și controlat, mici leziuni ale țesutului. În mod natural, organismul răspunde prin suplimentarea cantității de colagen produse, refăcând structura epidermei, îmbunătățindu-se astfel calitatea pielii în ceea ce privește structura și aspectul său. Tratamentul acoperă întreaga zonă a feței.

Tarif

1400RON
1250RON

Valabilitate

31/12/2020

Rezultate vizibile la scurt timp după efectuarea primei ședințe
Disconfortul este minimizat prin anestezierea locală a zonei tratate
Pe lângă tratarea cicatricilor, contribuie și la estomparea ridurilor fine și diminuarea porilor dilatați
REZERVă OFERTA

TRATAMENTe PERSONALIZATe

Avem o abordare cu totul originala in interactiunea cu pacientii nostri - cea dintai preocupare este sa va oferim un plan de tratament perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. De aceea, ca sa ne asiguram ca v-am inteles aspiratiile estetice, incepem cu o consultatie amanuntita si o discutie despre rezultatele la care va asteptati . 

Inarmati cu informatii detaliate despre caracteristicile si dorintele dumneavoastra, medicii nostri vor construi un program personalizat pentru redarea armoniei intre felul in care va simtiti si felul in care doriti sa aratati.

nu suntem niciodata departe

Suntem in cea mai vibranta si usor accesibila zona a Bucureștiului - cartierul Floreasca. Situat in cadrul centrului Comercial Agora Floreasca, Clinica Medissima va asteapta intr-un ambient rafinat si ospitalier, in care personalul nostru va va trata cu profesionalism si prietenie.
Obtine directii de navigare  >

Ce spun clientii nostri?

Daruiti o procedura medissima

La Medissima puteti darui persoanei care conteaza pentru dumneavoastra procedura pe care stiti ca si-o doreste. Puteti alege o sedinta de tratament sau acolo unde procedura permite, un pachet complet si individualizat.

Daruiti un voucher medissima

Voucherul cadou de la Medissima este perfect pentru a darui o experienta de neuitat persoanei iubite, prietenilor sau partenerilor de afaceri.

Dumneavoastra alegeti o suma pe care persoana care a primit voucherul o poate transforma in tratamentele dorite.

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrosscheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram