noiembrie 15, 2019

PIELEA FLASCA

Pielea flasca este o problema pentru multe dintre persoane, mai ales pentru cele care au reusit sa scape de kilogramele în plus. Atunci când ne îngrasam sau slabim mult, pielea, care este cel mai lung organ al corpului, îsi pierde din elasticitate. O alta cauza a acesteia este înaintarea în vârsta, dieta neadecvata sau lipsa […]

Pielea flasca este o problema pentru multe dintre persoane, mai ales pentru cele care au reusit sa scape de kilogramele în plus. Atunci când ne îngrasam sau slabim mult, pielea, care este cel mai lung organ al corpului, îsi pierde din elasticitate. O alta cauza a acesteia este înaintarea în vârsta, dieta neadecvata sau lipsa activitatii fizice. Aceasta duce deseori la lipsa încrederii de sine.

 Nu slabi prin înfometare

Chiar daca da rezultate pe cântar, înfometarea nu are efecte pozitive. Pe lânga faptul ca nu este deloc sanatoasa, corpul nu va slabi armonios. Opteaza pentru o dieta adecvata, bogata în proteine. Acestea întaresc muschii si întaresc masa musculara. Poti alege pentru masa carne slaba, ca cea de curcan, somon si migdale.

Fa miscare!

Chiar daca tii regim, cel mai bine este sa îl combini cu miscarea. Fa exercitii pentru întarirea muschilor de pe abdomen, brate si picioare. Astfel îti vei tonifia muschii si, încetul cu încetul, pielea flasca va fi diminuata. Nu va fi usor, însa rezultatele merita tot efortul!

Nu te expune la soare puternic

Expunerea la soare în momentele în care acesta este foarte puternic nu este sanatoasa pentru piele. Aceasta îsi pierde elasticitatea din cauza deshidratarii si duce la strângerea pielii si afisarea unui aspect neplacut.

Evita alimentele grase si mâncarurile tip junk-food

Fast food-ul nu este o optiune daca îti doresti sa slabesti sanatos si corpul tau sa fie conturat frumos si armonios. Aceste alimente deshidrateaza, provoaca balonare si duc la pierderea fermitatii pielii. De evitat sunt si mezelurile si alimentele procesate excesiv.

Cum poti scapa rapid de pielea flasca?

Modalitatile naturale sunt eficiente, însa este nevoie de multe luni de zile, chiar ani de munca pentru a reusi sa ajungi la rezultatele pe care le doresti. Variantele rapide constau în proceduri de remodelare corporala. 

Articole Asemanatoare

februarie 8, 2020
noiembrie 15, 2019
noiembrie 15, 2019
noiembrie 15, 2019
Fii la curent cu procedurile și ofertele Medissima
Newsletter
Contactează-ne astăzi pentru o recomandare personalizată
Abonare Newsletter
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333