Știința medicinei
aplicată frumuseții umane

Ne preocupă confortul dumneavoastră, sănătatea și satisfacția pe care vi le putem oferi prin serviciile noastre. De aceea, înainte de orice procedură, vă invităm la o discuție cu profesioniștii noștri.

Medicii și tehnicienii Medissima vă oferă timpul necesar pentru consultul clinic, analiza istoricului medical și discuțiile despre rezultatele pe care le doriți.
Zonă tratată
Tip procedură
Căutare

Tratamente personalizate

Avem o abordare cu totul originala in interactiunea cu pacientii nostri - cea dintai preocupare este sa va oferim un plan de tratament perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. De aceea, ca sa ne asiguram ca v-am inteles aspiratiile estetice, incepem cu o consultatie amanuntita si o discutie despre rezultatele la care va asteptati . 

Inarmati cu informatii detaliate despre caracteristicile si dorintele dumneavoastra, medicii nostri vor construi un program personalizat pentru redarea armoniei intre felul in care va simtiti si felul in care doriti sa aratati.

Opțiuni de finanțare

Mai mult decât atât, pentru că știm cât de important este confortul financiar al fiecăruia dintre noi, venim în spijinul tău cu o multitudine de opțiuni de plată pentru procedurile pe care alegi să le efectuezi. Fie că alegi un credit rambursabil în până la 60 de rate ori plata cu cardul tău de credit, suntem pregătiți să îți oferim consultanța de care ai nevoie pentru a alege alternativa optimă pentru tine!

Locație centrală

Suntem in cea mai vibranta si usor accesibila zona a Bucureștiului - cartierul Floreasca. Situat in cadrul centrului Comercial Agora Floreasca, Clinica Medissima va asteapta intr-un ambient rafinat si ospitalier, in care personalul nostru va va trata cu profesionalism si prietenie.
Obtine directii de navigare 
Abonare Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333