Augmentarea mamara

Sânii sunt o trăsătură definitorie a corpului unei femei care semnifică feminitatea, sexualitatea și frumusețea. Atunci când dimensiunea și forma lor nu se potrivesc cu restul corpului sau sunt prea mici, aceasta poate avea un impact profund asupra încrederii în sine a unei femei. Din fericire, procedurile de augmentare sunt disponibile la Medissima Clinic pentru a spori aspectul natural al sânilor, creând curbe mai complete și o formă mai plăcută din punct de vedere estetic. Medicii nostri sunt dedicați să vă ajute să găsiți cele mai bune soluții pentru atingerea obiectivelor dvs. estetice pentru sânii dvs.
Discomfort:
○○○○○
Durata:
2h
Downtime:
N/A

Sânii sunt o trăsătură definitorie a corpului unei femei care semnifică feminitatea, sexualitatea și frumusețea. Atunci când dimensiunea și forma lor nu se potrivesc cu restul corpului sau sunt prea mici, aceasta poate avea un impact profund asupra încrederii în sine a unei femei. Din fericire, procedurile de augmentare sunt disponibile la Medissima Clinic pentru a spori aspectul natural al sânilor, creând curbe mai complete și o formă mai plăcută din punct de vedere estetic. Medicii nostri sunt dedicați să vă ajute să găsiți cele mai bune soluții pentru atingerea obiectivelor dvs. estetice pentru sânii dvs.

Mărirea sânilor este potrivită pentru dvs.?

Există mai multe motive diferite pentru care pacienții noștri aleg să se supună acestei interventii. Unele includ echilibrarea dimensiunii sânilor, compensarea dimensiunii reduse a sânilor după sarcină sau corectarea unui defect congenital al sânului, cum ar fi sânii tubulari. Indiferent de ce ați fi în căutarea acestei proceduri, următorii factori vor fi luați în considerare la stabilirea dacă sunteți un candidat bun pentru operația de mărire a sânilor:

Ce este mărirea sânilor?

Mărirea sânilor este un tip de intervenție chirurgicală care adaugă plenitudine sânilor prin plasarea de implanturi de silicon în buzunarul sanului. Prin poziționarea buzunarului, medicul se poate asigura că sânii au o dimensiune mai proporțională, îmbunătățind în același timp aspectul general al pacienților săi. Cu multe opțiuni din care puteti alege printre care tipuri și dimensiuni de implant, precum și tehnici chirurgicale, această procedură oferă o personalizare care produce un aspect natural, echilibrat și frumos. Ca orice operație, operația de mărire a sânilor implică anestezie, incizii și o perioadă de recuperare după aceea. Cu toate acestea, procesul este adesea mai rapid și mai confortabil decât se așteaptă pacienții. Deoarece rezultatele măririi sânilor pot dura mulți ani, este ușor să intelegem că mărirea sânilor merită investiția multor femei care sunt nemulțumite de aspectul sânilor lor.

Care sunt avantajele măririi sânilor?

Mărirea sânilor înseamnă mai mult decât mărirea sânilor. Unele dintre beneficiile la care vă puteți aștepta cu această procedură includ:

 • Sânii aduși în proporție cu restul profilului corpului tău
 • Crearea unui decolteu frumos și a plin
 • Restaurarea sânilor care s-au dezumflat după sarcină și alăptare
 • Simetria între sâni care diferă prin mărime, formă sau o combinație a celor doi
 • Inversarea deformărilor sau defectelor sânilor, inclusiv a sânilor tubulari
 • Sânii minori de ridicare care au experimentat o ușoară cădere în timp

Deși există numeroase beneficii ale măririi sânilor, operația nu este potrivită pentru toată lumea. Medicul va face o evaluare completă a preocupărilor, obiectivelor estetice și așteptărilor dvs. pentru a determina dacă mărirea sânilor folosind implanturi este cea mai bună alegere pentru dvs.

Crearea planului dvs. chirurgical

Fiecare femeie este unică atât în ​​dorințele sale, cât și în forma corpului. Ținând cont de acest lucru, medical își va face timp în timpul consultatiei preoperatorii pentru a vă descoperi preocupările și dorințele specifice pentru operația de mărire a sânilor. Timpul luat la această întâlnire vă asigură că vă veți bucura de un plan de tratament complet personalizat, având în vedere nevoile dvs. specifice. În timpul consultatiei dumneavoastră, impreuna cu medicul, veți discuta despre tipul de implant si dimensiune. Sunt luate numeroase măsurători și urmează discuții detaliate pentru a determina implantul potrivit pentru dvs. Se vor lua și alte decizii, cum ar fi plasarea implantului și tehnica chirurgicală. Când operația dvs. este personalizată în acest mod, vă bucurați de rezultate mai naturale și de o rată mai mare de satisfacție în obtinerea rezultatului dorit.

Pregătirea pentru operație.

Ceea ce faceți înainte de operația de mărire a sânilor este la fel de importantă pentru succesul procedurii dvs. ca și operația și procesul de recuperare ulterior. Scopul nostru este să ne asigurăm că intrați în operație cu încredere în alegerea dvs. și confortabil cu opțiunile discutate pentru mărirea personală a sânilor. De asemenea, vă vom oferi o listă de instrucțiuni preoperatorii pentru a vă pregăti pentru procedura dvs. și pentru a vă asigura siguranța pe tot parcursul. Aceste instrucțiuni ar putea include:

 • Opriți fumatul cu șase săptămâni sau mai mult înainte de operație pentru a preveni complicațiile legate de nicotină
 • Nu luați medicamente sau suplimente care funcționează ca diluanți ai sângelui, cum ar fi aspirina, medicamente antiinflamatoare, vitamina E și ulei de pește
 • Rămâneți hidratat înainte și după operație, deoarece acest lucru va asigura un proces de recuperare sigur
 • Aduceti pe cineva care să vă ducă acasă după procedura
 • Programați ajutor pentru casă, copii și animale de companie pentru prima săptămână, astfel încât să vă puteți concentra pe odihnă și recuperare după operație

Cu cât vă pregătiți mai bine înainte de operație, cu atât va fi mai ușor să vă odihniți după procedură, fără griji pentru îndeplinirea obligațiilor sau îngrijirea sarcinilor.

Prezentare generală a procedurii.

Se va efectua anestezie generală pentru operația dumneavoastră, care se va face în ambulatoriu. Veți fi confortabil pe tot parcursul procesului și cel mai important, când vă treziți. Inciziile vor fi plasate așa cum s-a discutat în timpul consultatiei și, prin incizii, se vor plasa implanturile în buzunarul sanului. Dacă implanturile vor fi poziționate sub mușchi, va fi necesară și o incizie internă pentru a le crea un spațiu. Fiecare disecție de buzunar se efectuează foarte atent, asigurându-ne că evitam orice sângerare. Procedura va dura între una și două ore pana la finalizare. La sfârșitul procedurii, medicul va sutura meticulos inciziunile închise în multiple straturi specifice pentru a minimiza cicatricile post-operatorii. Apoi va pune benzi externe pentru a menține pielea înconjurătoare pentru a le proteja pe măsură ce încep să se vindece. Echipa noastra medicala nu recomandă sutiene sau îmbrăcăminte strânsă pe sâni după mărire. Noua presiune a implanturilor din interior poate provoca ischemie a plăgii dacă sânii sunt comprimați suplimentar din exterior.
După mărirea sânilor veți avea zona imflamata și veti resimti durere în primele câteva zile după interventie. Acesta nu este aspectul tău final. Durează șase săptămâni pentru ca implanturile dvs. să cadă și să fie pufoase. Vi se vor furniza instrucțiuni postoperatorii detaliate pentru a vă face recuperarea ușoară și confortabilă. Medicul va prescrie medicamente orale pentru a gestiona durerea și antibiotice pentru a preveni infecția. Pacienții sunt încântați să constate că această etapă de recuperare durează de obicei doar câteva zile și încep să se simtă mai bine mult mai repede decât se așteaptă, de obicei în 3 zile. Cei mai mulți dintre pacienții noștri se întorc la muncă în cursul săptămânii, dacă slujba lor nu este una fizica. Durerea, umflarea și sensibilitatea vor persista câteva săptămâni, dar vor dispărea suficient pentru a vă permite să vă întoarceți la majoritatea activităților fără disconfort semnificativ. Exercitiile riguroase ar trebui restrictionate timp de doua saptamani pentru a oferi sanilor suficient timp pentru a se vindeca. Pacienții sunt încurajați să meargă imediat după operație și apoi de 3 ori pe zi pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge și pentru a îmbunătăți circulația. Echipa medicala vă va monitoriza progresul la consultul de urmărire și vă va sfătui când vă puteți relua activitatea normala. Pacienții se întorc de obicei la o săptămână, două săptămâni, trei săptămâni, șase săptămâni, trei luni și șase luni pentru vizite postoperatorii. Pacienții pot relua activitatea cardio sau inferioară a corpului, care nu implică sărituri în sus și în jos și nici partea superioară a corpului la două săptămâni. La patru săptămâni pot face jogging ușor, iar la șase săptămâni pot relua activitatea corpului și ridicarea greutăților. Este important să evitați expunerea directă la soare în zonă în acest timp, deoarece razele UV pot face cicatricile mai proeminente. Cu îngrijire și răbdare adecvate, veți observa că cicatricile dvs. nu sunt foarte vizibile odată ce vindecarea este completă.

Rezultate care dureaza

Implanturile mamare sunt concepute să reziste mulți ani, făcându-le o investiție excelentă de timp și bani pe termen lung. FDA și producătorii de implanturi recomandă înlocuirea implanturilor după 10 ani. De asemenea, se recomandă monitorizarea periodică a implanturilor mamare după mărirea sânilor.

Unele femei pot decide să-și schimbe implanturile la ani după creșterea inițială, deoarece ar dori să-și modifice dimensiunea sau forma.

Mărirea sânilor este o decizie care ar trebui luată împreuna cu chirurgul dumneavoastra plastician. Găsiți un chirurg cu care vă rezonati în ceea ce privește obiectivele dvs. și asigurați-vă că acesta vă oferă rezultatul dorit. Puneți o mulțime de întrebări, veniți pregătiți cu fotografii și faceți-vă cercetările pentru a vă asigura că chirurgul dvs. plastic este expert în sân și este certificat

Aceasta poate fi prima dvs. procedură sau a zecea. Faceți modificări chirurgicale în corpul dvs. și doriți să vă asigurați că vă simțiți confortabil și luati decizia corecta. Echipa noastra medicala intelege toate aceste elemente atat de necesare pentru confortul pacientilor nostri si va sta la dispozitie pentru orice intrebari puteti avea.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram