Augmentarea punctului G

Augmentarea punctului G este o procedură destinată femeilor active sexual menită sa crească temporar dimensiunea si sensibilitatea acestei zone. Ea constă in injectarea de acid hialuronic sub mucoasa vaginală care duce la mărirea acestei zone si la stimularea mai usor in timpul actului sexual.
Intensificarea plăcerii în timpul actului sexual
Procedură simplă
Rezultate de durată
Discomfort:
●●○○
Durata:
40 min
Downtime:
24 h

Despre Tratament

Intervenția este simplă și rapidă. Medicul vă va administra un anestezic local, după care va injecta acidul hialuronic în țesut. În urma procedurii, punctul G se va dubla în dimensiune. 

Procedura nu este periculoasă, practic orice persoană sănătoasă - nu prezintă fisuri, tumori, infecții sau alte probleme în zona respectivă, poate beneficia de procedură, întrucât presupune injectarea cu o substanță similar naturală.

Despre punctul G 

Punctul G este situat pe fața anterioară a vaginului, sub simfiza pubiană, la aproximativ 5-6 cm adâncime de orificiul extern și este reprezentat de o zona de țesut cu striații, bogat vascularizat. Dimensiunea este de aproximativ 5 mm în diametru. 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

O procedură nechirurgicală, minim invazivă, prin care se administrează o cantitate mică de acid hialuronic în interiorul vaginului, la aproximativ 5-6 cm adâncime de orificiul extern. Prin injectare, va crește suprafața care poate fi stimulată în timpul actului sexual. Intervenția se face cu anestezie locală și nu necesită internare.

Cantitatea de acid hialuronic administrată variază în funcție de mărimea inițială a zonei și de nevoile dumneavoastră.

REZULTATE

În general, rezultatele poate fi simțite după 5 zile de la intervenție și durează între 6 și 12 luni.

Există variații individuale în ceea ce privește durata efectului, în funcție de mărimea zonei, de cantitatea injectată și de stilul individual de viață. Băile fierbinți, saunele și expunerea regulată la temperaturi ridicate pot scurta durata efectului, în vreme ce hidratarea intensă ajută la menținerea rezultatului obținut.

 

POST PROCEDURĂ

Vindecarea totală durează 3 zile, timp în care preparatul este destul de maleabil și poate migra într-o zona nedorită. Local nu apare niciun fel de simptomatologie cu excepția unei posibile mici sângerări care dispare în mai puțin de 30 minute. Se interzice actul sexual 3-5 zile după tratament.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram