Blefaroplastie

Blefaroplastia este o intervenție chirurgicală prin care sunt corectate și înfrumusețate pleoapele superioare și inferioare.

Riduri în jurul zonei ochilor
Închiderea pleoapelor superioare
Pleoapele umflate (exces de depuneri de grăsime)
Discomfort
●●○○
Durata
45-150 min
Downtime
5-7 zile

Procedură chirurgicală

Chirurgia pleoapelor se efectuează sub anestezie locală simplă sau cu sedare și durează între 45 min și 3 ore, în funcție de caracteristicile cazului. Starea unică a fiecărui pacient va determina dacă atât pleoapa superioară, cât și cea inferioară trebuie îmbunătățite.

Cine este candidat la chirurgia pleoapelor?  

Atât bărbații, cât și femeile cu o piele a pleoapei superioare ridate și/sau pungi și cearcăne sub ochi sunt candidații ideali. Uneori au pielea subțiată sau întunecată în zonele cu probleme. Majoritatea femeilor devin candidate la operația pleoapelor la vârsta de patruzeci de ani și bărbații cu aproximativ zece ani mai târziu. Toate aceste probleme pot fi de obicei abordate eficient prin intervenție chirurgicală. De asemenea, candidatul ideal trebuie să fie în afara oricărei afecțiuni grave a ochilor și să nu fie fumător.

Am nevoie de intervenție atât la pleoapele superioare, cât și inferioare?

Depinde de la persoană la persoană. Pacienții prezintă, de obicei, modificări caracteristice înaintării în vârstă atât pe pleoapele superioare, cât și pe cele inferioare, ceea ce justifică o procedură combinată. Candidații timpurii pentru intervenția chirurgicală a pleoapelor superioare frecvent nu au nevoie de pleoapele inferioare operate în același timp. Persoanele tinere fără modificări aferente îmbătrânirii pleoapei superioare, dar care au pungi de grăsime și cearcăne la nivelul pleoapei inferioare din cauze ereditare vor beneficia doar de intervenția asupra pleoapei inferioare.

Unde sunt făcute inciziile în chirurgia pleoapelor?

Inciziile pleoapei superioare sunt făcute în interiorul pliului natural al pleoapelor. Cicatricile sunt de obicei foarte subtile după ce vindecarea este completă. Pentru o intervenție chirurgicală a pleoapei inferioare, care implică doar tratamentul pungilor de grăsime, nu este necesară o incizie la locul respectiv. Grăsimea este accesată printr-o incizie pe interiorul pleoapei. Dacă există o piele mai subțire a pleoapei inferioare, atunci se folosește o incizie chiar sub gene pentru a o strânge. De asemenea, această incizie se vindecă extrem de bine și este în cele din urmă dificil de detectat.

Recuperarea

Edemul și durerea asociate cu procedura se vor diminua în următoarele câteva zile după operație. Majoritatea pacienților se întorc la locul de muncă la aproximativ o săptămână după operație, cu toate acestea, activitatea intensă trebuie evitată cel puțin două săptămâni după operație.

Rezultatele

Aspectul chipului dumneavoastră va fi mai tânăr și mai plăcut și va deveni mai evident în timp. Cu toate acestea, se așteaptă ca efectele finale ale operației să dureze ani de zile. Pentru a menține rezultatele pe termen lung, se recomandă măsuri de precauție adecvate, cum ar fi protejarea ochilor de razele nocive ale soarelui prin purtarea de protecție solară cu un FPS de 30 sau mai mare. Echipa noastră medicală se va asigura de parcurgerea cu dumneavoastră a tuturor măsurilor de precauție necesare pentru a asigura rezultate optime și de lungă durată.

Prețul intervenției

Blefaroplastie superioară: de la €900 (preț de listă: de la €1200)

Blefaroplastie inferioară: de la €1500 (preț de listă: de la €1800)

Blefaroplastie inferioară și superioară: de la €2000 (preț de listă: de la €2200)

Oferte active

Doresc o programare

Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Programeaza-te online

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.
Proceduri asemănăntoare
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333