Blefaroplastie

Blefaroplastia este o intervenție chirurgicală prin care sunt corectate și înfrumusețate pleoapele superioare și inferioare...

Discomfort
●●○○
Durata
40-60 min
Downtime
5-7 zile

Procedura chirurgicala

Chirurgia pleoapelor se efectuează sub anestezie locala sau generală și durează aproximativ 1-3 ore. Starea unică a fiecărui pacient va determina dacă atât pleoapa superiora, cât și cea inferioara trebuiesc îmbunătățite.

Cine este candidat la chirurgia pleoapelor?  

Atât bărbații, cât și femeile cu o piele a pleoapei superioare ridate și / sau pungi și cearcane sub ochi sunt candidații ideali. Uneori au pielea subtiata sau întunecată în zonele cu probleme. Majoritatea femeilor devin candidate la operația pleoapelor la vârsta de patruzeci de ani și bărbați aproximativ zece ani mai târziu. Toate aceste probleme pot fi de obicei abordate eficient prin intervenție chirurgicală. De asemenea, candidatul ideal trebuie să fie in afara oricarei afecțiune grave a ochilor și să nu fie fumător.

Am nevoie de interventie atat la pleoapele superioare cat și inferioare?

Depinde de la persoana la persoana. Pacienții mai în vârstă prezintă, de obicei, modificări ale îmbătrânirii atât pe pleoapele superioare, cât și pe cele inferioare, ceea ce justifică o procedură combinată. Candidații timpurii pentru intervenția chirurgicală a pleoapelor superioare frecvent nu au nevoie de pleoapele inferioare făcute în același timp. Persoanele tinere fără modificări ale îmbătrânirii pleoapei superioare care au pungi de grasime și cearcane ale pleoapei inferioare ereditare vor beneficia doar de operația pleoapei inferioare.

Unde sunt facute inciziile în chirurgia pleoapelor?

Inciziile pleoapei superioare sunt făcute în interiorul pliului natural al pleoapelor. Cicatricile sunt de obicei foarte subtile după ce vindecarea este completă. Pentru o intervenție chirurgicală a pleoapei inferioare care implică doar tratamentul pungilor de grăsime, nu este necesară o incizie la locul respectiv. Grăsimea este accesată printr-o incizie pe interiorul pleoapei. Dacă există o piele mai subtire a pleoapei inferioare, atunci se folosește o incizie chiar sub gene pentru a o strânge. De asemenea, această incizie se vindecă extrem de bine și este în cele din urmă dificil de detectat.

Recuperare

Edemul și durerea asociate cu procedura se vor diminua în următoarele câteva zile după operație. Majoritatea pacienților se întorc la muncă la aproximativ o săptămână după operație, cu toate acestea, activitatea intensă trebuie evitată cel puțin două săptămâni după operație.

Rezultate

Aspectul final al feței dvs. va fi mai tânăr si mai placut si va deveni treptat mai evident în timp, cu toate acestea, se așteaptă ca efectele generale ale operației să dureze ani de zile. Pentru a menține rezultatele pe termen lung, se recomandă măsuri de precauție adecvate, cum ar fi protejarea ochilor de razele nocive ale soarelui prin purtarea de protecție solară cu un SPF de 30 sau mai mare. Echipa noastra medicala se va asigura sa parcurga cu dumneavoastră toate măsurile de precauție necesare pentru a asigura rezultate optime și de lungă durată.

Părerile clienților

Recenzii

Nu există nici o recenzie încă.

Doar clienții înregistrați care au achizitionat acest produs pot lăsa o recenzie.

Doresc o programare

Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Programeaza-te online

Proceduri asemănăntoare
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333