Consult cu lampa wood

Examenul cu Lampa Wood este eficient în diagnosticarea unor micoze cutanate și a infecţiilor bacteriene, dar și în depistarea unor tulburări de pigmentare cutanată. Examinarea este nedureroasă și nu prezintă riscuri pentru pacient, deoarece lampa Wood nu emite radiaţii ultraviolete de tip UVB.
Discomfort:
○○○○
Durata:
10 min
Downtime:
N/A

Analiza este complet nedureroasă și nu determina apariția vreunei arsuri. Consultul constă în scanarea zonei folosind această lampă care emite ultraviolete de tip A (UVA) și evidenţiază fluorescenţele prezente în unele micoze cutanate și infecții bacteriene. Pot fi identificate:

Infecții ale pielii:

Modificări pigmentare:

Testul nu necesită nicio pregătire specială. Zona de piele care va fi analizata nu trebuie sa fie spălată înainte de examinare și nu trebuie să aibă machiaj, cremă sau deodorant.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram