Consultatie cu diagnostic digital

Cauzele căderii părului pot fi de natură genetică, determinate de factori de mediu (dezechilibre hormonale, carențe nutritive, circulație sangvină deficitară, înaintarea în vârstă), sau o consecință a unui tratament medicamentos (în special chimioterapia). Stabilirea tipului de alopecie este primul pas în tratarea problemei. Medicii dermatologi de la Medissima folosesc o tehnică de diagnostic neinvazivă: tricoscopia.
Analiză rapidă și nedureroasă
Diagnostic precis
Eficient în urmărirea evoluției tratamentului
Discomfort:
○○○○
Durata:
30 minute
Downtime:
N/A

Tricoscopia folosește metoda dermatoscopiei computerizate în examinarea părului și a scalpului. Prin tricoscopie, este posibilă vizualizarea în timp real a firelor de păr și a scalpului cu un factor de mărire de 20x până la 160x. 

Procedura 

Consultația inițială medicul constă în fotografierea dermatoscopică a zonelor cheie ale scalpului pentru stabilirea unui diagnostic bazat pe anamneza realizată. Imaginile obținute în urma examinării sunt introduse în programul software care măsoară automat anumiți parametri tricologici relevanți (densitatea și diametrul firelor de păr, etc) și permite diagnosticare precisă. 

În termen de 7 zile vă va fi programată cea de-a doua vizită. Veți primi raportul medical care cuprinde planul de tratament, recomandările de îngrijire personală și frecvența consultațiilor următoare. 

Despre afecțiune

Alopecia este o afecțiune dermatologică inflamatorie care afectează foliculii piloși, în special de la nivelul scalpului. Evoluția alopeciei este cronică, determinând pierderea localizată sau completă a părului de la nivelul capului și de pe corp.

* DISCLAIMER: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram