Corectia cicatricilor

Evoluția cicatricilor este determinată de tipul de rană și de capacitatea organismului de a se recupera. După perioada de vindecare a rănii, se poate interveni cu un tratament de corectare a cicatricilor: interventii laser sau chirurgicale pentru remodelarea sau îndepărtarea unui tesut cicatricial vicios, format in urma cicatrizarii patologice.
Discomfort:
●●○○
Durata:
30 min
Downtime:
24 h

Pielea umană are o capacitatea înnascută de a elimina celulele vechi și a crea celule noi. Această caracteristică este responsabilă și de formarea cicatricilor, aceste excrescente de colagen sub piele, inerente vindecării oricărei răni. 

Dupa perioada de vindecare a rănii (6-9 luni), se poate interveni cu un tratament de corectare a cicatricilor: intervenții laser sau chirurgicale pentru remodelarea, sau indepărtarea unui țesut cicatricial vicios, format în urma cicatrizarii patologice. 

În funcție de caracteristicile cicatricii care urmează să fie tratată,  se pot aplica:

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram