Criolipoliza

Criolipoliza este metoda cea mai eficientă de eliminare a excesului de grăsime locală în mod natural. Principiul de funcționare este bazat pe expunerea adipocitelor la temperaturi scăzute, proces în care acestea sunt descompuse fără să afecteze alte țesuturi ale pielii. Intervenția este lipsita de durere, iar rezultatul este permanent.
Nu apar senzații de disconfort, durere sau cicatrici în urma procedurii
Nu necesită timp de recuperare
Zona tratată nu va mai acumula grăsime
Discomfort:
●○○○
Durata:
70 min
Downtime:
N/A

Criolipoliza sau CoolSculpting este o formă de reducere a grăsimii corporale, aprobată de FDA.

Aparatul permite targetarea precisă a straturilor de grăsime, păstrând intacte pielea și țesutul de bază.

Procedura

Pe suprafața tratată sunt așezați aplicatorii de vacuum prin intermediul cărora dispozitivul expune adipocitele la temperaturi de -11 grade Celsius. Senzația imediată este de răcire și ușoara amorțeala la nivelul pielii, însa dispare în câteva minute. Laserul sparge blocurile de grăsime și îngheață excesul de adipocite. Prin înghețare, aceste celule mor, iar corpul le va elimina în mod natural, prin canalele limfatice. 

Rezultatele pot fi observate imediat după procedură, iar pe parcursul următoarelor două luni devin evidente și permanente. 

sesiuni de tratament necesare 

Ținând cont de particularitățile corpului dumneavoastră, de rezultatele dorite și de zona tratată, medicul va stabili un plan de tratament personalizat.

În general, sunt recomandate maximum 3 ședințe, efectuate la intervale de 6 săptămâni.

reducerea adipocitelor VS. GRĂSIMEA locală 

Pierderea în greutate și reducerea grăsimii nu înseamnă același lucru. Când slăbim, adipocitele se micșorează în dimensiune, însă numărul lor rămâne același. De aceea, atunci când luăm în greutate, aceleași adipocite se măresc și tot efortul nostru pare să fi fost în zadar. 

În urma criolipolizei, dacă ne îngrășăm, se pot forma adipocite în zonele tratate, dar dimensiunea lor va fi semnificativ mai mică. Astfel, silueta nu va fi afectată de fluctuațiile de greutate, iar dumneavoastră veți continua să aveți mai puțină grăsime în corp.  

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
← Procedura Precedentă

Tratarea Celulitei cu VelaShape III

Procedura următoare →

PRP de ultima generatie

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram