Tratament impotriva transpiratiei

Hiperhidroza este o afecțiune caracterizată printr-o transpirație abundentă anormală, mult peste ceea ce este necesar pentru reglarea temperaturii corpului...

Discomfort
○○○○
Durata
50 min
Downtime
2h

Hiperhidroza este o afecțiune dermatologică benignă, dar cu un impact negativ important asupra calității vieții pacientului.

Prin injectarea cu toxina botulinică este împiedicată eliberarea acetilcolinei de la nivelul neuronilor motori şi este redusă semnificativ producerea transpiraţiei.

Transpiraţia are un rol important în termoreglare, hidratarea pielii şi menţinerea echilibrului hidroelectrolitic. La pacienţii cu hiperhidroză, glandele sudoripare sunt normale din punct de vedere funcţional şi structural, cauza excesului de transpirație fiind un răspuns exagerat la stimuli emoţionali normali.

Hiperhidroza este de două tipuri:

  • Primară focală, fără o cauză anume. Apare încă din copilărie sau adolescentă și afectează predominant regiunile bogate în glande sudoripare: palmele, plantele și axilele.
  • Secundară unei boli sistemice sau administrării de medicamente. Aceasta apare la vârsta adultă, afectează tot corpul și se manifestă atât ziua, cât și noaptea.

Părerile clienților

Recenzii

Nu există nici o recenzie încă.

Doar clienții înregistrați care au achizitionat acest produs pot lăsa o recenzie.

Doresc o programare

Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Programeaza-te online

Proceduri asemănăntoare
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333