PRP de ultima generatie

PRP este acronimul pentru tratamentul cu sânge propriu (Platelet-Rich Plasma), recunoscut efectele sale pe termen lung. Tehnica este neinvazivă ...
Discomfort
●●○○
Durata
40-60 min
Downtime
2 zile

În terapia PRP specialistul folosește o cantitate mică din propriul dumneavoastră sânge, care urmează să fie centrifugizat și reinjectat în zona care se dorește tratată, contribuind astfel la vindecarea rapidă a celulelor deteriorate, dar și la sporirea unor procese naturale care, odată cu trecerea timpului, îți pierd din intensitate.

Indicații

Linii fine, riduri, piele ternă, piele foarte uscată sau subțire, cicatrici post-acnee, cearcăne adânci.

Procedura 

Primul pas este extragerea unei mici cantități de sânge și activarea prin centrifugare rapidă a factorilor naturali de creștere, celule stem și fibrină - substanță organică proteică, care intervine în procesul de coagulare. Medicul va injecta plasma rezultată în urma centrifugării în zonele care necesită tratament, cu ajutorul unui micro-ac.  

Post Tratament 

Procedura este ușoară și bine tolerată de organism. Nu necesită timp de recuperare. Eventualele înroșiri sau urme vineții se retrag pe parcursul următoarelor două zile, timp în care le puteți masca cu ușurință, folosind produse de make-up.  

Părerile clienților

Recenzii

Nu există nici o recenzie încă.

Doar clienții înregistrați care au achizitionat acest produs pot lăsa o recenzie.

Doresc o programare

Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Programeaza-te online

Proceduri asemănăntoare
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333