Tratarea Celulitei cu VelaShape III

Tratamentul cu Velashape III ajută la accelerarea drenajului limfatic, îmbunătățește circulația sanguină și stimulează metabolismul în zona tratată prin încălzirea profundă a țesutului...
Reduce laxitatea pielii fără intervenție chirurgicală
Elimină celulita
Îmbunătățește textura pielii
Reduce semnificativ circumferința zonelor tratate
Discomfort
●○○○
Durata
20-60 min
Downtime
N/A

Velashape III combină radiofrecvența bipolară și energia infraroșu, cu vacumul pulsat și masajul mecanic într-un dispozitiv care ajută la conturarea siluetei, tratarea zonelor cu aspect de „coajă de portocală” și redarea fermității pielii dumneavoastră.

Performanța tratamentului este datorat tehnologiei și abordării noastre: veți primi un plan de tratament personalizat, bazat pe analiza tipului de celulita, al gradului de laxitate cutanată și a particularităților dumneavoastră.

DESPRE CELULITĂ

Celulita, o caracteristică a adipozității care se dezvoltă în perioada adolescenței, odată cu schimbările hormonale și cu modificarea corpului, este specifică anatomiei feminine. În același timp, aceasta reprezintă un defect al pielii pentru aproximativ 90% dintre femei, deopotrivă supraponderale și slabe.

Accentuarea celulitei apare în urma proceselor de depunere a lobulilor de grăsime din derm și separarea lor prin pereți fibroși inextensibili care tracționează inegal suprafața pielii.

Oferte active

Doresc o programare

Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Programeaza-te online

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.
Proceduri asemănăntoare
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333