Excizii leziuni cutanate maligne si benigne

Excizia este o procedură chirurgicală de eliminare a unui segment cutanat cu scop terapeutic, estetic, dar și pentru diagnosticare. Principala indicație medicală de excizie chirurgicală este cancerul de piele (melanom, carcinom bazocelular, carcinom spinocelular), însă metoda este folosită și pentru înlăturarea alunițelor atipice, dureroase sau inestetice, chisturilor, lipoamelor, negilor, verugilor și cheratozelor.
Intervenție nedureroasă
Nu apare sângerare
Vindecare rapidă și estetică
Discomfort:
●●○○
Durata:
30-60 min
Downtime:
5 zile

Comparativ cu metodele terapeutice non-invazive sau minim invazive, excizia chirurgicală are avantajul realizării examenului histopatologic.

Procedură

Tratamentul chirurgical al tumorilor cutanate benigne se efectuează cu anestezie locală. După infiltrarea anestezicului are loc excizia leziunii, urmată de sutura directă, în cele mai multe cazuri, și aplicarea pansamentului.

Recuperarea post intervenție depinde de dimensiunea tumorii și de amploarea operației. În general, tumorile benigne sunt de dimensiuni mici sau medii și necesită o perioadă de recuperare de 2-3 zile. Îndepărtarea firelor de sutură are loc după 5 zile post-operator.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram