Fillere: înțepături mici pentru schimbări mari

Alege să fii cea mai bună versiune a ta! Fillere cu acid hialuronic și toxina botulinică de tip A sunt instrumente foarte versatile pe care medicii esteticieni le utilizează pentru a contribui la păstrarea și punerea în valoare a trăsăturilor tale, în ciuda înaintării în vârstă. Toxina botulinică de tip A reduce activitatea la nivelul […]
Discomfort
Durata
Downtime

Alege să fii cea mai bună versiune a ta!

Fillere cu acid hialuronic și toxina botulinică de tip A sunt instrumente foarte versatile pe care medicii esteticieni le utilizează pentru a contribui la păstrarea și punerea în valoare a trăsăturilor tale, în ciuda înaintării în vârstă.

Toxina botulinică de tip A reduce activitatea la nivelul mușchilor feței, diminuează expresiile faciale și consecințele acestora: ridurile de expresie.

Acidul hialuronic umple ridurile și liniile fine și ne permite să facem mici modificări care să îți pună trăsăturile în valoare.

Cum pot beneficia de această ofertă?

Poți achiziționa oferta online cu un extra-discount de 10%. Te vom contacta pentru a stabili data programării. Dacă alegi să achiți în clinică, nu vei beneficia de reducerea suplimentară.

Care este diferența dintre plata online și rezervarea online?

Dacă ai decis că vrei să începi tratamentul de epilare cu laser Alexandrite, îți recomandăm să rezervi și să faci plata online, pentru a putea beneficia de reducerea suplimentară. Simpla rezervare îți permite să discuți opțiunile de tratament și să primești toate informațiile și detaliile de care ai nevoie pentru a decide ce pachet ți se potrivește.

Când voi putea efectua procedura?

Dacă alegi să achiziți online, te vom contactata în maximum 24 de ore pentru a stabili data primei sesiuni de tratament.

Care este politica de retur?

Dacă intervin circumstanței neprevăzute care nu mai permit efectuarea procedurii după achiziție, ai la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a ne anunța că nu mai poți beneficia de serviciul ales. Colegii din departamentul financiar vor lua legătura cu tine pentru restituirea sumei achitate.

Oferte active

Doresc o programare

Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Programeaza-te online

Programeaza-te online

Programeaza-te online 

Solicită detalii 

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.
Cele mai căutate proceduri
Abonare Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333