Injectare acid hialuronic

Injectarea cu filleri este o procedura minim invazivă, rapidă și lipsită de riscuri, cu efect rapid de revigorare și iluminare a feței. Acid hialuronic este o soluție ideală pentru îngrijirea tenului - de la umplerea ridurilor și estomparea cicatricilor, până la redarea volumului pomeților și buzelor sau reconturarea mandibulei, bărbiei și nasului.
Corectarea liniilor fine și a ridurilor nu foarte adanci
Îmbunătățirea texturii pielii
Redarea volumului la nivelul pomeților, bărbiei și al buzelor
Discomfort:
●○○○
Durata:
20-40 min
Downtime:
N/A

Injectarea cu filleri este o procedura minim invazivă, rapidă și lipsită de riscuri, cu efect rapid de revigorare și iluminare a feței. Ca ingredient natural al pielii umane, acidul hialuronic are abilitatea de a reține apa în piele, în felul acest asigurand fermitatea, volumul și elasticitatea naturală.

Procedura 

Specialistul va curăța zona care urmează să fie tratată, folosind produse profesionale, apoi vă este aplicat un gel de răcire sau, dacă preferați, o cremă pentru anestezie locală. Fillerul este injectat cu ace foarte fine sau cu canula – un dispozitiv medical care nu înțeapă. La final, medicul masează ușor zona și aplică comprese reci pentru a minimiza inflamarea și vânătaie sau inflamare. 

Contraindicații 

În funcție de zona și de cantitatea de filler injectată, efectul va dura între 6 și 9 luni.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Din punct de vedere estetic, acidul poate umple ridurile, poate adăuga volumul pierdut din cauza vârstei în unele zone ale feței și poate „ridica” anumite zone. Totodată, acesta poate fi folosit pentru augumentarea buzelor, dar și pentru remodelarea pomeților, bărbiei, liniei maxilarului sau a nasului. În asemenea situații, acidul hialuronic se injectează, iar efectele sale sunt temorare așa că va fi nevoie, după o anumita perioadă de timp, de reinjectarea substanței. Procedura de injectare cu acid hialurionic este una simplă, care poate după în jur de 20 – 60 de minute, în funcție de zona remodelată și tehnicile folosite.

REZULTATE

Există nenumărate beneficii ale fillerelor cu acid hialuronic, începând cu faptul că oferă rezultate imediate, că sunt benefice pentru hidratarea și hrănirea pielii sau că rezultatele sunt uimitoare, dar subtile în același timp și arată mai mult decât natural. Acidul hialuronic este prezent în abundență în piele. Pentru a face acidul hialuronic un produs utilizabil în tratamente faciale, acesta este stabilizat cu ajutorul proteinelor de legătură încrucișată. Acest lucru face ca acidul hialuronic injectat să fie mai rezistent la degradare și, prin urmare, îi permite să își mențină mai multe luni rezultatele. Rezultatele și remanența variază de la un pacient la altul și sunt influențate de localizarea injecției, de proprietățile individuale ale fillerului cu acid hialuronic, de vârsta pacientului și de caracteristicile individuale ale pielii pacientului.

PREGATIRE PENTRU PROCEDURĂ

Cu 24 de ore înainte de procedură nu consumați alcool.

 

AȘTEPTĂRI

Fillerele dermale în general prezintă efecte îndelungate. Trebuie menționat însă că durata efectelor depinde de zona injectată și de rata metabolismului țesutului respectiv. De exemplu buzele fiind intens vascularizate vor metaboliza acidul hialuronic mai rapid decât pielea din zona nazo-labială. Efectul mai depinde și de vascozitatea acidului hialuronic injectat și de tipul de tratament ales. În general durata efectelor este între 6-12luni.

PENTRU CINE ESTE POTRIVITĂ

Majoritatea persoanelor pot beneficia de acest tratament pentru: • A reduce liniile și ridurile • Crea buze mai pline, mai conturate • Contura și reface volumul structurilor feței (pomeți, bărbie) • Pentru a îmbunătății textura și aspectul pielii (la nivelul feței, gâtului, decolteului sau mâinilor) Fillerele nu se folosesc în zonele în care există infecții active ale pielii, inflamație sau alte afecțiuni ale pielii. Nu sunt indicate în cazul femeilor însărcinate sau al celor care alăptează, persoanelor cu boli autoimune sau aflate sub terapie imunosupresoare, sau a celor predispuse la infecții.

EFECTE ADVERSE

Tratamentele cu acid hialuronic sunt minim invazive, nedureroase, nu necesită timp de recuperare și vă puteți relua activitățile obișnuite imediat după tratament. Însă, ca la orice injectare, după tratament, pot apărea efecte secundare. Aceste reacții sunt cât se poate de moderate și reduse ca efect și, de obicei, dispar singure. Principalele efecte secundare ce pot apărea sunt echimoza (vânătaie), edem, eritem (roșeață), care persistă pe o durată ce variază de la câteva ore până la două-trei zile. Reacțiile alergice locale, după una sau mai multe injecții, sunt rare și trecătoare.

POST PROCEDURĂ

• Efectele sunt imediate si spectaculoase, dar vor fi și mai evidente după un timp de 7-14 zile de cere acidul hialuronic are nevoie pentru a se integra • La 3-4 ore de la injectare edemul și roșeața încep să dispară, iar acidul hialuronic injectat “se hidratează” trăgând apă din țesuturile din jur și creeaza un aspect suplu și luminos • Dacă există discomfort se pot aplica comprese reci • Se vor evita: mișcări faciale exagerate, expunere la soare, saună (7 zile), baia (48 ore), masajul zonelor lucrate (care poate muta unde nu trebuie acidul hialuronic) • Se poate aplica machiaj cu mișcări ușoare fără a apăsa pe zonele lucrate

  • În primele 24 de ore nu consumați de alcool
  • În primele 3 zile nu luați medicamente antiinflamatorii sau aspirină
  • În primele 5 zile evitați expunerea la soare și căldura excesivă (sauna, solar)
* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
← Procedura Precedentă

Injectare Toxina Botulinica

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram