Mezoterapie Injectabila

Mezoterapia este o metodă neinvazivă de combatere a semnelor de îmbătrânire, cu efect de regenerare, tonifiere și hidratare profundă a pielii. Prin mezotarapie, pielea este injectată cu vitamine, minerale și aminoacizi, care îmbunătățesc textura și elasticitatea tenului.
Alternativă neinvazivă la tratamentele anti-îmbătrânire
Hrănește pielea cu ingredientele esențiale necesare revitalizării stratului profund
Redă fermitatea și luminozitatea tenului
Nu este o procedură dureroasă
Discomfort:
●●○○
Durata:
20-60 min
Downtime:
24 h

Mezoterapia fracționată (microneedling) este un tratament revoluționar, eficient în combaterea semnelor lăsate de trecerea timpului.

Procedura constă în administrarea unei serii de microinjectări la nivelul tenului, cu o solutie formata din acid hialuronic, vitamine, minerale, antioxidanți și aminoacizi. Odată pătruns în derm, acest solutia stimulează activitatea celulară și determină producerea de colagen și elastină.

Indicații

În funcție de vârsta și de starea actuală a tenului dumneavoastră, vom stabili, compoziția cocktail-ului pentru injectare, numărul și frecvența sesiunilor de tratament.

Efectele apar în două etape:

Mezoterapia poate fi complementară altor proceduri estetice, amplificându-le efectul.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram