Labioplastie

Labioplastia este o operație relativ simplă care reduce dimensiunea labiei externe (labia majoră) sau a labiei interne (labia minoră). Pentru multe femei care se simt incomodate de mărimea labiilor în timpul actului sexual sau a exercițiilor fizice, această operație poate ca să le redea încrederea și confortul, atât de importante în astfel de situații.
Îmbunătățirea aspectului zonei intime
Eliminarea disconfortului fizic din timpul activităților sportive sau actului sexual
Procedură rapidă cu timp de recuperare
Discomfort:
●●●○
Durata:
60 min
Downtime:
5 zile

Este firesc pentru o femeie să aibă pliuri cutanate vizibile în jurul deschiderii vaginale, dar acest lucru nu ar trebui să cauzeze probleme.

În unele situaţii, labia mare poate avea un aspect căzut, flasc. Din orice motive doriți să scăpați de complexe create în intimitate şi nu numai, o astfel de operaţie funcţionează și ca o întinerire a aspectului zonei intime.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Operația începe cu aplicarea anestezicului local. Apoi este realizată o incizie la limita dintre pielea labiilor şi mucoasă şi este excizată o parte din țesut, ţinându-se cont de simetria locală şi de reconstrucţia labiilor mici.

Labioplastia durează în jur de 15 – 30 de minute, în funcție de ajustările necesare. Majoritatea pacientelor se recuperează foarte rapid și pot ca să își reia activitățile curente în circa 1 – 2 zile.

REZULTATE

Cele mai importante efecte asupra pacientelor sunt confortul dobândit, creșterea satisfacției sexuale și încrederea în sine. Odată cu înlăturărea părții excesive a labiilor, dispare și anxietatea cauzată de acest aspect intim.

PREGĂTIRE PENTRU PROCEDURĂ

Operația de labioplastie nu se efectuează în perioada ciclului menstrual. Întrucât zona este foarte sensibilă, sunt necesare anumite protocoale de siguranță:

  • Cu o lună înainte: renunțați la fumat, pentru că îngreunează procesul de vindecare și cicatrizare;
  • Cu 4-6 săpămâni înainte: renunțați la administrarea anticoncepționalelor, deoarece cresc riscul de complicații tromboembolice (formarea de cheaguri în sânge);
  • Cu două săptămâni înainte: evitați administrarea medicamentelor de tip anti-inflamatoare sau aspirina (favorizează sângerarea);
  • În ziua operației: nu consumați alimente sau lichide cu 6 ore înainte de intervenție.

PENTRU CINE ESTE POTRIVITĂ

Procedura de labioplastie micșorează excesul de labie, astfel încât labia internă să nu mai depășească labia externă, rezultând un aspect uniform, care nu produce disconfort în timpul activităților fizice sau în timpul momentelor intime.

EFECTE ADVERSE

Labioplastia nu afectează în niciun fel desfăşurarea normală a actului sexual sau o viitoare sarcina. Puteți experimenta, însă, pentru câteva zile:

  • Tumefiere
  • Echimoze
  • Disconfort minor local în zona pubiană

POST PROCEDURĂ

După operație zona rămâne umflată şi cu zone ușor învinețite. Durerile post-operatorii pote fi ținute sub control cu calmante.

În următoarele 6 săptămâni este indicată abstinența sexuală, pentru a permite refacerea zonei, timp în care suturile se vor dizolva și vor fi absorbite în mod natural. Vindecarea completă durează aproximativ 3 luni.

Cicatricile se vindecă ușor, și vor fi aproape imperceptibile.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram