Epilare cu Laser Alexandrite pentru Barbati

Noua metodă de epilare cu laser Alexandrite este imbatabilă datorită principiului de funcționare prin fototermoliză: impulsurile de lumină emise sunt transformate în căldură și distruge foliculii de păr, indiferent de grosimea firului de păr și de pigmentul pielii.
Eficient în eliminarea părului subțire și deschis la culoare
Potrivit pentru toate zonele corpului
Rezultate rapide
Discomfort:
●○○○
Durata:
20-40 min
Downtime:
NA

Laserul Alexandrite este considerat în prezent, conform studiilor de specialitate, cel mai rapid și eficent laser de îndepartare a părului nedorit, fiind util în tratarea pilozității excesive.

Pe lângă îndepărtarea părului nedorit, în urma căruia pielea rămâne catifelată, tratamentul cu laser Alexandrite are beneficii și asupra texturii pielii. Datorită efectului asupra rădăcinii, firele de păr vor fi mult mai subțiri și nu vor mai crește sub piele, iar porii se vor micșora. Astfel, pielea va fi sănătoasă și mătăsoasă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Laserul emite impulsuri electrice și de lumină care încalzesc foliculii până ce distrug rădăcinile de păr, fără să afecteze țesuturile dimprejur. Astfel, procesul de creștere al părului stagnează, fără ca pielea să fie agresată.

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE

Estimarea numărului de ședințe depinde de diverşi parametri individuali: vârsta, greutatea, statusul hormonal, zona corpului, particularitățile firului de păr și ale pielii.

De asemenea, numărul și cadența lor vor fi stabilite ținând cont de faptul că părul creşte în etape - anagen, catagen, telogen, iar radiaţia luminoasă afectează doar foliculii aflaţi în faza anagen (creştere activă), sunt necesare mai multe şedinţe, pentru a reuși să ajungem la toate firele de păr.

PREGĂTIRE PENTRU PROCEDURĂ

Pentru ca pielea să fie cât mai aproape de coloritul natural și neinflamată, vă recomandăm:

  • Cu 6 luni înainte de prima sesiune nu folosiți metode de îndepărtare a părului care afectează rădăcina firului de păr: ceara, epilatorul sau, în cazul feței, penseta;
  • Cu cât de mult timp înainte posibil - de la câteva săptămâni la câteva luni, nu faceți plajă și evitați expunerea la soare.
  • Cu două săptămâni înainte, evitați peeling-urile chimice;
  • Cu două zile înainte, nu folosiți produse cu retinol, acid glicolic sau pentru exfoliere;
  • Cu 24 de ore înainte de procedură, pregătiți zonele pe care doriți să le tratați epilare cu lama de ras.

POST-PROCEDURĂ

Sunt normale reacții de tipul roșeață locală, un ușor disconfort sau o senzație de căldură. Toate acestea vor dispărea în decursul următoarelor două zile. De asemenea, este posibilă o ușoară modificare de pigmentare a pielii - hipo sau hiperpigmentări, dar fenomenul este tranzitoriu.

Procedura este simplă și fără efecte adverse, însă este posibil ca pielea să fie ușor inflamată și înroșită pentru următoarele 24 de ore. Pentru confortul dumneavoastră, vă face următoarele recomandări:

  • În primele 24 de ore nu depuneți efort fizic intens (inclusiv activități sportive ușoare), nu faceți băi fierbinți și nu mergeți la saună sau piscină;
  • Timp de cel puțin două săptămâni nu vă expuneți la soare.
* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
← Procedura Precedentă

Mezoterapie Injectabila

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram