Tratament leziuni vasculare cu Laser(Ydun)

Prin emiterea de unde fracționale non-ablative, laserul tratează toate tipurile de leziuni vasculare, cu eficiență dovedită clinic. Laserul Ydun acționează în straturile profunde ale pielii și stimulează producerea de colagen, fără să afecteze straturile superioare.
Repară straturile profunde ale țesutului
Redă pielii aspectul uniform și sănătos
Discomfort:
●○○○
Durata:
20-50 min
Downtime:
N/A

Terapia cu laser funcționează pe principiul fototermolizei selective și țintește vasul de sânge bolanv, distrugându-l fără să afecteze alte structuri ale pielii. Diferitele lungimi de undă vizează structurile vasculare anormale adânc dedesubt și iradiază selectiv hemoglobina, reducând astfel la minimum orice interacțiune cu melanina din straturile superioare. Absorbția de către hemoglobină și alți cromofori se modifică cu lungimea de undă, generând efecte diferite asupra pielii și a vaselor.

Sistemul dinamic de răcire și durata scurtă a impulsului îmbunătățește semnificativ rezultatul clinic.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

În timpul tratamentului, medicul va folosi un aplicator special al aparatului pentru a livra impusuri laser în derm. Hemoglobina din sânge absoarbe energia laser, eliberând în mod controlat căldura. Aceasta va determina eliminarea vaselor de sânge anormale din regiunile tratate.

REZULTATE

Este posibilă apariția unui edem, care va disparea pe parcursul primelor două zile. Rezultatele pot varia, dar în general sunt necesare 1-3 ședinte la interval de 4-10 săptămâni, în funcție de calibrul vaselor și de profunzimea lor.

DESPRE AFECȚIUNE

Leziunile vasculare sunt manifestările funcționării defectuoase a sistemului vascular. Acestea apar ca anomalii de formă ale vaselor de sânge, fie din naștere, fie dobândite ulterior.

Cele mai frecvente leziuni vasculare dobândite ulterior sunt:

Apariția leziunilor vasculare poate fi detrminată de factori interni, externi sau o combinație a acestora.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Procedura următoare →

Tratamente cu laser YDUN

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram