Tratament pentru hiperpigmentare cu laser (Ydun)

Terapia cu laser este ideală pentru tratarea petelor hiperpigmentare instalate în straturile profunde ale pielii, pentru că permite adaptarea tratamentului în funcție de tipul, plasarea și intensitatea pigmentului.
Discomfort:
●○○○
Durata:
30-40 min
Downtime:
N/A

Hiperpigmentarea se manifestă ca o leziune la nivel cutanat determinată de factori genetici, hormonali, expunerea îndelungată la soare sau din cauza înaintării în vârstă. Terapia cu laser este ideală pentru tratarea petelor hiperpigmentare instalate în straturile profunde ale pielii, pentru că permite adaptarea tratamentului în funcție de tipul, plasarea și intensitatea pigmentului.

Laserul YDUN tratează această afecțiune fără să lezeze zonele din jurul petelor, în deplină siguranță pentru sănătatea pielii dumneavoastră.

După consultație și diagnosticare, medicul dermatolog va stabili perioada tratamentului, numărul ședințelor și lungimea de undă potrivită pentru fiecare leziune hiperpigmentară.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Procedura constă în aplicarea de pulsuri laser direct pe suprafața leziunilor pigmentare. Energia emisă este absorbită de pigmentul melanic și induce, prin căldură, procesul de îndepărtare a pigmentului. Astfel, laserul YDUN distruge controlat țesuturile bogate în melanină și decolorează petele de la suprafața pielii. 

PREGĂTIRE PENTRU PROCEDURĂ

Cu 4 săptămâni înainte de tratament, vă recomandăm să limitați expunerea la soare.

La primul consult, medicul dermatolog vă va întreba dacă în ultimele luni ați urmat vreun tratament medicamentos, despre istoricul dumneavoastră medical și eventuale afecțiuni curente.

ZONE TRATATE

  • Față
  • Decolteu
  • Umeri
  • Brațe
  • Antebrațe
  • Mâini

REZULTATE

După prima ședință, majoritatea petelor sunt decolorate semnificativ. Petele extinse, pistruii și petele cauzate de bătrânețe pot fi eliminate în proporție de 60-80 % într-o singură ședință. 

În cazul leziunilor cu un conținut mai mare de pigment decolorarea se produce treptat, pe parcursul mai multor ședințe.

 

EFECTE ADVERSE

Inițial, se poate ca unele pete să își intensifice pigmentul, dar în decursul primelor două săptămâni, culoarea devine tot mai deschisă.

În unele cazuri, se poate ca leziunea pigmentară să devină mai închisă la culoare și să dezvolte o crustă. Lăsați zona să se vindece, protejând-o așa cum vă recomandă medicul.

POST PROCEDURĂ

Vă vom recomanda creme reparatoare pentru înlesnirea vindecării și protejarea zonelor tratate.

În primele 4 săptămâni este important să nu vă expuneți la soare.

Ulterior, veți folosi creme cu factor de protecție ridicat pentru a preveni hiperpigmentarea post-inflamatorie.

DESPRE AFECȚIUNE

Hiperpigmentarea este consecința producției excesive de melanină, pigmentul natural al pielii.

Producția de melanină poate fi stimulată excesiv de factori externi - expunerea la soare, sau factori interni - moșternire genetică, modificări hormonale, înaintarea în vârstă, administrarea anticoncepționalelor orale, procese inflamatorii, boli autoimune.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
← Procedura Precedentă

Hydrafacial

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram