Tratament Laxitate cutanata

Pentru refacerea texturii netede și pentru tonifierea pielii, în cazul laxității marcate (pielea atârnă gravitațional), cea mai eficientă metodă de remodelare a corpului este chirurgia estetică. Abdominoplastia, brahioplastia, lipoaspirația, transferul de grăsime proprie sunt proceduri chirurgicale care îmbunătățesc conturul corpului.
Discomfort:
●●○○
Durata:
30-60 min
Downtime:
24 h

Procedura constă în îndepărtarea excesului de piele și corecția laxității musculare (la nivelul abdomenului, bratelor, coapselor, etc), îndepărtarea excesului de grăsime depozitat în anumite regiuni (lipoaspirație), sau, dacă este cazul, în remodelarea unor depresiuni (umplere cu grăsime autologă).

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram