Mastopexie bilaterala (lifting mamar)

Sânii pot cădea victime ale gravitatiei, deoarece sarcina, alăptarea și procesul natural de îmbătrânire încep să ii afecteze. Sânii tăi odată ridicati pot începe să coboare și să cadă, dând bustului tău o imagine cu care nu te mai simti confortabil. Când începi să te simți conștienta de aspectul decolteului tau sau te gândesti de două ori înainte de a purta articole de îmbrăcăminte specifice din cauza sanilor tai, chirurgia plastică ar putea fi soluția. Suntem aici pentru a discuta opțiunile cu tine, care ar putea include o ridicare a sânilor pentru a restabili forma acestora în poziția lor initiala.
Discomfort:
○○○○○
Durata:
2h
Downtime:
N/A

Liftingul sânilor este una dintre cele mai provocatoare operații în chirurgia plastică. Motivul principal este că ridicarea sanilor este adesea combinata cu o mărire fie cu grefă de grăsime, fie cu un implant mamar. Există multe variabile care trebuie luate în considerare pentru a obține un rezultat excelent cu o singură operație. Tehnicile recente ne-au permis să combinăm acești doi pași într-o singură operație, dar rezultate exceptionale vin din experiență, dedicare pentru rezultate și un pic din măiestria medicilor nostri.

Ce este o ridicare a sânilor?

O mastopexie sau ridicarea sânilor este o procedură chirurgicală utilizată pentru a ridica și remodela sânii lăsați. Poate fi folosita și pentru a regla poziția mamelonului sau areolei pentru a crea un aspect mai natural, plăcut din punct de vedere estetic pentru întregul sân. Modificările la nivelul sânilor datorate sarcinii și alăptării duc adesea la o cădere semnificativă în timp. Pe măsură ce o femeie îmbătrânește, efectele gravitației combinate cu pierderea elasticității naturale a pielii pot duce, de asemenea, la căderea sânilor. O ridicare a sânilor inversează aceste modificări, restabilind pozitia sânilor și un contur corporal mai placut în general. Medicii nostri oferă o ridicare a sânilor, atât ca procedură de sine stătătoare, cât și în combinație cu implanturile mamare sau cu umplerea cu grăsime a sânului atunci când este necesar pentru a produce un rezultat optim. Scopul ridicării sânilor este de a restabili fermitatea acestora în timp ce își ridică poziția pentru a crea un aspect mai placut, mai complet și mai natural. Nici o femeie nu este identică atunci când vine vorba de preocupările lor și de rezultatul dorit, așa că medicii nostri lucrează cu fiecare pacient pentru a se asigura că înțeleg obiectivele lor estetice unice și le îndeplinesc în consecință.

Este o ridicare a sânilor potrivită pentru tine?

Puteți lua în considerare o ridicare a sânilor în diferite etape ale vieții și din mai multe motive. Această procedură, indiferent dacă este efectuată singură sau în combinație cu o altă formă de îmbunătățire a sânilor, oferă o îmbunătățire semnificativă a aspectului sânilor, care poate fi foarte durabil. Medcul isi va lua timpul necesar pentru a vă înțelege obiectivele estetice și pentru a evalua situația dvs. unică pentru a determina dacă o ridicare a sânilor este cea mai bună alegere pentru dvs. Unii dintre factorii pe care i-ar putea lua în considerare vor include:

Deoarece preocuparea principală a intregii echipe medicale este siguranța dvs., se vor evalua cu atenție acești diferiți factori pentru a ne asigura că ridicarea sânilor este o alegere potrivită pentru dvs. Dacă o ridicare a sânilor nu îndeplinește cel mai bine obiectivele dvs. estetice, va  vom ajuta să construiți un plan chirurgical care să o facă. Majoritatea femeilor consideră că este optim să amane ridicarea sânilor până când au terminat cu maternitatea, deoarece sarcina și alăptarea pot modifica rezultatul chirurgical.

Alegerea unui chirurg pentru ridicarea sânilor

Procedurile chirurgicale ale sânului sunt cele mai cautate la nivel global, astfel si selectia de medici care le efectueaza este mare. Va trebui să vă luați timp pentru alegerea chirurgului potrivit pentru dvs. La Medissima toti medicii sunt certificati si au o vastă experiență în reconstrucția și îmbunătățirea sânilor pentru a vă oferi un rezultat optim. Se aloca un interes sporit  fata de toți pacienții în timpul consultăriei inițiale și la vizitele de urmărire pentru a se asigura o atenție suficientă și a oferi pacienților posibilitatea de a-și împărtăși preocupările și de a pune întrebări. Când vine vorba de îngrijire personalizată și rezultate remarcabile, medicii nostri se deosebesc prin grija exceptionale si pacienti multumiti pe deplin.

Beneficiile unei ridicări a sânilor

Scopul principal al ridicării sânilor este de a ridica sânii căzuți într-o poziție mai avantajoasa pentru pacient. Cu toate acestea, femeile care aleg să se supună unei ridicări a sânilor vor vedea probabil o varietate de beneficii din această procedură:   

Medicul va lua în considerare toate aceste potențiale preocupări atunci când va elabora planul de intervenție chirurgicală pentru ridicarea sânilor pentru a vă oferi rezultate optime cu care veti fi multumita multi ani de acum inainte. În unele cazuri, el vă poate recomanda combinarea ridicării cu augmentarea cu ajutorul implanturilor / grăsimii sau reductia acestora dacă este necesar. Aceste proceduri pot fi efectuate simultan, permițându-vă să vă atingeți obiectivele estetice complete cu o singură interventie sub anestezie și un singur proces de recuperare.

Alegeri într-o ridicare a sânilor

Echipa medicala poate efectua ridicarea sânilor folosind o varietate de tehnici, în funcție de nivelul de corecție de care ați putea avea nevoie. În aproape toate cazurile, se va face mai întâi o incizie în jurul areolei, cunoscută sub numele de plasament periareolar. O incizie suplimentară poate fi creată în jumătatea inferioară a sânului. Nu sunt necesare incizii suplimentare pentru a produce rezultate optime pentru pacienți. Tratează sânul ca pe o structură tridimensională și elimină nevoia de cicatrici orizontale ale sânului care se regăsesc în modelul tradițional de ancorare. Se poate efectua o ridicare a sânilor ca o procedură autonomă sau în combinație cu alte forme de îmbunătățire a sânilor, dacă este necesar pentru a îndeplini toate obiectivele estetice ale pacientului. Aceste proceduri ar putea include, dar nu se limitează la:

RIDICAREA SINULUI CU AUGMENTARE

Pentru femeile care nu își vor atinge dimensiunea dorită doar cu o ridicare a sânilor, medicul poate recomanda o combinație a ascensorului cu mărirea cu ajutorul implanturilor. Cu o gamă largă de forme și dimensiuni din care să alegeți, procedura dvs. va fi adaptată la proporțiile unice ale corpului și obiectivele profilului. Opțiunile pentru mărirea sânilor includ:

Selectând cu atenție planul chirurgical potrivit pentru dvs., mărirea sânilor ar trebui să vă ofere rezultate frumoase și naturale pentru mulți ani de acum încolo. Când mărirea și ridicarea sunt combinate simultan, vă bucurați de o poziționare mai sănătoasă și mai placuta a sânilor, pe lângă dimensiunea îmbunătățită.

RIDICAREA SINULUI CU REDUCERE

Unele femei pot considera că sânii mici nu sunt problema lor. În schimb, sânii disproporționat de mari și grei pot provoca atât jenă în aspectul lor, cât și disconfort fizic. Pentru aceste femei, o combinație între reducerea sânilor și o ridicare le poate oferi forma mai atractivă și sânii mai fermi pe care îi doresc. Reducerea sânilor implică îndepărtarea excesului de piele și țesuturi din sân pentru a sculpta o formă mai echilibrată, estetică. Reducerea sânilor implică aceleași incizii utilizate pentru ridicarea sânilor. Incizia periareolară este plasată în zona pigmentată din jurul areolei și, atunci când este necesar, o a doua incizie este plasată în partea inferioară a sânului pentru a forma forma lollipop. Această dublă incizie îi permite medicului să producă atât ridicarea, cât și reducerea dorite de pacient, fără a necesita cicatrizare suplimentară sau timp de recuperare.

MOMMY MAKE-OVER

O ridicare a sânilor poate fi, de asemenea, o componentă a unei transformări a mamei, o combinație de proceduri menite să refacă corpul pre-bebeluș al unei femei. Deoarece sarcina și alăptarea sunt ambii factori care pot duce la căderea sânilor care se înclină, o ridicare a sânilor poate fi combinată cu proceduri cum ar fi mărirea sânilor, liposucția sau chiar o mărire a feselor pentru a atinge o varietate de obiective estetice într-o singură sesiune chirurgicală. Cu un angajament de a oferi o atenție personală amplă fiecărui pacient și un ochi atent pentru detalii, echipa noastra va colabora cu dvs. pentru a determina cel mai bun plan chirurgical pentru nevoile dumneavoastră. Fii sigura că vei avea mult timp să-ți explorezi opțiunile și să-ți pui întrebări pe măsură ce mergi înainte pentru a-ți atinge toate obiectivele estetice.

Pregătirea pentru procedura dvs.

Pregătirea dvs. înainte de interventie va fi un factor determinant în succesul procedurii și în rezultatele de care vă veti bucura. Ințelegem acest lucru și petrecem timpul necesar pentru a vă instrui cum să vă pregătiți pentru operație. De asemenea, trebuie sa va pregatiti în mod adecvat corpul pentru acest proces, pentru a vă crește semnificativ șansele unei proceduri fără complicații. Unii dintre acești pași de pregătire ar putea include:

Este foarte important este să urmați aceste instrucțiuni cu precizie, pe măsură ce echipa medicala vi le sugerează. Acești câțiva pași simpli vor asigura un proces de recuperare mai confortabil și o experiență chirurgicală pozitivă în general. Dacă există alte modalități prin care ar trebui să vă pregătiți înainte de procedura dvs., medicul curant vă va anunța la consultatia inițială sau la alte întâlniri pe care le-ați putea avea în prealabil.

Prezentare generală a procedurii

Anestezia generală este singura alegere a medicilor la Medissima Clinic pentru o ridicare a sânilor, permițându-vă să dormiți confortabil în timpul procedurii. Aceste intervenții chirurgicale se realizeaza în sala de chirurgie, iar recuperarea imediata o veti parcurge in spitalApoi vă va pune inciziile așa cum s-a discutat în timpul consultării, în care va îndepărta pielea slăbită și va muta sânii într-o poziție mai avantajoasa pentru aspectul dumneavoastra estetic.

Odată finalizata interventia, medicul vă va închide meticulos inciziile în multiple straturi separate, folosind o tehnică care minimizează tensiunea pe zonă și asigură vindecarea lină a inciziilor. Dacă ridicarea sânilor este singura procedură efectuata,  probabil va dura între trei și patru ore. Dacă se fac proceduri suplimentare în același timp, durata operației poate fi mai lungă.

După interventia de ridicare a sanilor

Veți petrece noaptea în recuperare cu un personal atent, care vă va asigura că vă treziți în siguranță din anestezie. Veți pleca acasă cu instrucțiuni postoperatorii care includ îngrijirea inciziei și metode eficiente pentru a reduce umflarea și pentru a vă menține confortabil în primele zile dupa interventie. Majoritatea pacienților sunt plăcut surprinși să constate că se simt mult mai bine în câteva zile scurte și sunt gata să revină la multe dintre activitățile lor. Ar trebui să fiți gata să vă reluați programul de lucru după aproximativ o săptămână, cu excepția cazului în care slujba dvs. este neobișnuit de solicitanta. Nu este neobișnuit să experimentați câteva vânătăi ușoare și umflături timp de câteva săptămâni, dar acest lucru nu ar trebui să vă interzică să vă angajați în majoritatea sarcinilor zilnice. Echipa medicala vă va sfătui să renunțați la anumite activități timp de cel puțin două săptămâni, deși mersul pe jos va fi încurajat la scurt timp după aceea pentru a promova un flux sanguin sănătos și a preveni formarea cheagurilor de sânge. Antrenamentele fizice și ridicarea greutăților vor fi restricționate timp de șase săptămâni. Veți avea un set de întâlniri ulterioare la una, două, trei și șase săptămâni, apoi la trei și șase luni după procedură, unde veti fi indrumata de echipa medicala cu privire la reluarea activitatilor dumneavoastra obisnuite.

Mulți pacienți își fac griji despre cum vor arăta cicatricile lor după operația de ridicare a sânilor. Rețineți că, deși cicatricile dvs. vor începe să se estompeze în două sau trei luni, rezultatul complet nu va deveni evident până la un an întreg. În primele câteva luni, este esențial să se evite expunerea directă la soare, deoarece razele UV pot contribui la un aspect mai proeminent. Lift de lungă durată pentru un contur tineresc O ridicare a sânilor oferă rezultate dramatice care vor dura mulți ani. Dacă primiți implanturi mamare în același timp, FDA și producătorii de implanturi recomandă schimbarea sau îndepărtarea acestora în termen de 10 ani. S-ar putea să vedeți, de asemenea, că sânii încep să cadă oarecum după mulți ani din cauza îmbătrânirii și întinderii pielii. În acel moment, puteți alege să faceți o procedură de revizuire pentru a restabili forma tânără a sânilor.

O ridicare a sânilor, indiferent dacă este efectuată singură sau împreună cu alte proceduri, vă poate modifica semnificativ sânii pentru a crea un contur corporal mai tânăr în general

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram