Mezoterapie cu Dermapen

Mezoterapia sau micro-needling cu dispozitivul Dermapen este o procedura de estetică medicală care acționează în cel mai profund strat al pielii, unde determină inducția de colagen, cu efect de regenerare și rejuvenare a pielii, tonifiere, hidratare profundă, îmbunătățirea aspectului și texturii pielii.
Regenerează pielea
Netezește ridurile fine
Redă elasticitatea și volumul pielii
Hidratează și vitaminizează în profunzime
Discomfort:
●●○○
Durata:
50 min
Downtime:
2 zile

Mezoterapia fracțională sau micro-needlingul medical este un tratament revoluționar prin acțiunea de stimulare a formării naturale de colagen, cu efect de regenerare, hidratare profundă și îmbunătățirea aspectului și texturii pielii. 

Dispozitivul Dermapen este dotat cu ace foarte fine care penetrează pielea până în stratul cel mai profund (dermul), unde acționează pentru ca pielea să fie mai bine hranită și oxigenată:

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Dispozitivul execută mii de micro-înțepături controlate, cu un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în straturile profunde ale pielii. Nivelul de pătrundere al acestora se adaptează nevoilor specifice, putând fi ajustat pentru o profunzime de la 0,5 mm până la 2,5 mm.

Numărul sesiunilor va fi stabilit în funcție de zona tratată și de complexitatea afecțiunii, putând varia între 3 și 8, la un interval de 2-3 săptămâni.

 

INDICAȚII

  • Tonifierea și rejuvenarea pielii;
  • Reducerea cicatricilor post acneice și post operatorii atrofice;
  • Ameliorarea ridurilor și liniilor fine;
  • Micșorarea porilor dilatați;
  • Ameliorarea vergeturilor;
  • Tratarea alopeciei

EFECTE ADVERSE

În general, nu există efecte adverse. Cel mult, zona tratată se va înroși, efect ce poate persista timp de 12-48 de ore.

Dincolo de această înroșire, nu veți avea niciun impediment în a vă relua activitățile de rutină imediat după tratament.

POST PROCEDURĂ

În următoarele ore post tratament veți experimenta senzație de furnicături/mâncărime cauzată de microcirculația locală, urmând ca în zilele următoare pielea să se epitelizeze/descuameze ușor (se epitelizeă stratul cornos de celule moarte), așadar senzația resimțită va fi una de uscăciune.

După 2-3 zile vă veți bucura de o piele radiantă, luminoasă, hidratată profund, iar în următoarele săptămâni veți observa o îmbunătățire continuă a aspectului pielii, ca rezultat al regenerării colagenului.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
← Procedura Precedentă

Tratamente cu laser YDUN

Procedura următoare →

Injectare Toxina Botulinica

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram