Pansament ulceratii

Ulcerațiile sunt răni deschise, localizate la nivelul membrelor inferioare, periculoase pentru sănătatea picioarelor și prevalente în rândul pacienților cu diabet zaharat. Există riscul ca, în lipsa apariției simptomelor, ulcerațiile să devină profunde, afectând tendoanele, oasele și alte structuri ale piciorului. Netratate, ulcerațiile pot degenera în infecții grave și duce la situații în care singura soluție de salvare a pacientului rămâne amputarea piciorului afectat.
Rapid
Discomfort:
●●○○
Durata:
30 min
Downtime:
24 h

Tratamentul local presupune debridare, toaletare cu antiseptice și pansare. Ritmul de schimbare a pansamentelor este stabilit de medic, fiind dictat de gradul de exsudație: practic, pansamentul se schimbă atunci când exsudatul devine vizibil.

Sunt folosite pansamente speciale în funcție de stadiul leziunii ulceroase - fie pentru menținerea umidității naturale a regiunii și accelerarea procesului de vindecare, fie pansamente absorbante în exsudate importante, hidrocoloide în ulcere uscate. Ambele tipuri de pansamente protejează terminațiile nervoase, ușurează durerea și reduc disconfortul.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram