Prelevare biopsie cutanata

Biopsia cutantă este cea mai sigură metodă de consult în diagnosticarea afecțiunilor dermatologice, inclusiv a cancerului de piele. Este o procedură fără riscuri pentru pacient, uneori absolut necesară în stabilirea abordării terapeutice.
Discomfort:
●●○○
Durata:
30 min
Downtime:
5 zile

Biopsia presupune recoltarea, sub anestezie locală, a unui mic fragment de piele/mucoasă care ulterior este trimis către laboratorul de histopatologie pentru examinare microscopică și obținerea unui diagnostic cât mai precis.

Modalitatea prin care este efectuată biopsia cutanată este determinată de dimensiunea, localizarea anatomica (tegument, mucoasă, unghie) și de caracteristicile clinice ale leziunii tegumentare - erupție, ulcerație sau tumoră.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram