Blefaroplastie

Pe măsură ce îmbătrânim, procesul natural de îmbătrânire poate afecta în mod semnificativ pielea delicată și mușchii din jurul ochilor. Chirurgia estetică a pleoapelor este o modalitate remarcabilă de a restabili un aspect proaspăt și mai tânăr al fetei. Medicii nostri vor avea mare grijă să obțină un aspect mai puțin obosit, fără a schimba expresia naturală sau forma ochilor și a feței. Pacientii nostri efectuează în mod regulat blefaroplastie pentru a corecta una sau mai multe dintre următoarele afecțiuni:
Riduri în jurul zonei ochilor
Închiderea pleoapelor superioare
Pleoapele umflate (exces de depuneri de grăsime)
Discomfort:
●●○○
Durata:
40-60 min
Downtime:
5-7 zile

Procedura chirurgicala

Chirurgia pleoapelor se efectuează sub anestezie locala sau generală și durează aproximativ 1-3 ore. Starea unică a fiecărui pacient va determina dacă atât pleoapa superiora, cât și cea inferioara trebuiesc îmbunătățite.

Cine este candidat la chirurgia pleoapelor?  

Atât bărbații, cât și femeile cu o piele a pleoapei superioare ridate și / sau pungi și cearcane sub ochi sunt candidații ideali. Uneori au pielea subtiata sau întunecată în zonele cu probleme. Majoritatea femeilor devin candidate la operația pleoapelor la vârsta de patruzeci de ani și bărbați aproximativ zece ani mai târziu. Toate aceste probleme pot fi de obicei abordate eficient prin intervenție chirurgicală. De asemenea, candidatul ideal trebuie să fie in afara oricarei afecțiune grave a ochilor și să nu fie fumător.

Am nevoie de interventie atat la pleoapele superioare cat și inferioare?

Depinde de la persoana la persoana. Pacienții mai în vârstă prezintă, de obicei, modificări ale îmbătrânirii atât pe pleoapele superioare, cât și pe cele inferioare, ceea ce justifică o procedură combinată. Candidații timpurii pentru intervenția chirurgicală a pleoapelor superioare frecvent nu au nevoie de pleoapele inferioare făcute în același timp. Persoanele tinere fără modificări ale îmbătrânirii pleoapei superioare care au pungi de grasime și cearcane ale pleoapei inferioare ereditare vor beneficia doar de operația pleoapei inferioare.

Unde sunt facute inciziile în chirurgia pleoapelor?

Inciziile pleoapei superioare sunt făcute în interiorul pliului natural al pleoapelor. Cicatricile sunt de obicei foarte subtile după ce vindecarea este completă. Pentru o intervenție chirurgicală a pleoapei inferioare care implică doar tratamentul pungilor de grăsime, nu este necesară o incizie la locul respectiv. Grăsimea este accesată printr-o incizie pe interiorul pleoapei. Dacă există o piele mai subtire a pleoapei inferioare, atunci se folosește o incizie chiar sub gene pentru a o strânge. De asemenea, această incizie se vindecă extrem de bine și este în cele din urmă dificil de detectat.

Recuperare

Edemul și durerea asociate cu procedura se vor diminua în următoarele câteva zile după operație. Majoritatea pacienților se întorc la muncă la aproximativ o săptămână după operație, cu toate acestea, activitatea intensă trebuie evitată cel puțin două săptămâni după operație.

Rezultate

Aspectul final al feței dvs. va fi mai tânăr si mai placut si va deveni treptat mai evident în timp, cu toate acestea, se așteaptă ca efectele generale ale operației să dureze ani de zile. Pentru a menține rezultatele pe termen lung, se recomandă măsuri de precauție adecvate, cum ar fi protejarea ochilor de razele nocive ale soarelui prin purtarea de protecție solară cu un SPF de 30 sau mai mare. Echipa noastra medicala se va asigura sa parcurga cu dumneavoastră toate măsurile de precauție necesare pentru a asigura rezultate optime și de lungă durată.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram