PRP de ultima generatie

PRF este acronimul pentru tratamentul cu trombocite bogate în fibrină (Platelet Rich Fibrin), deosebit de PRP prin efectele sale pe termen lung. Tehnica este neinvazivă și lipsită de riscuri, întrucât presupune folosirea unei mici cantități de sânge propriu pentru revitalizarea țesuturilor afectate de înaintarea în vârstă, stres sau afecțiuni cutanate.
Semnele stresului dispar: cearcăne, linii fine și adânci, riduri de expresie
Tenul este luminos și arată sănătos
Rezultate imediate și de lungă durată
Discomfort:
●●○○
Durata:
40-60 min
Downtime:
2 zile

În terapia PRF specialistul folosește o cantitate mică din propriul dumneavoastră sânge, care urmează să fie îmbogățit cu substanțe care contribuie la vindecarea rapidă a celulelor deteriorate. 

Indicații

Linii fine, riduri, piele ternă, piele foarte uscată sau subțire, cicatrici post-acnee, cearcăne adânci.

Procedura 

Primul pas este extragerea unei mici cantități de sânge și activarea prin centrifugare rapidă a factorilor naturali de creștere, celule stem și fibrină - substanță organică proteică, care intervine în procesul de coagulare. Medicul va injecta plasma rezultată în urma centrifugării în zonele care necesită tratament, cu ajutorul unui micro-ac.  

Factorii de creștere stimulează producere de colagen și elastină, iar fibrina accelerează procesele de vindecare, astfel că tenul este împrospătat și radiant mai repede și pentru mai mult timp.

Post Tratament 

Procedura este ușoară și bine tolerată de organism. Nu necesită timp de recuperare. Eventualele înroșiri sau urme vineții se retrag pe parcursul următoarelor două zile, timp în care le puteți masca cu ușurință, folosind produse de make-up.  

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
← Procedura Precedentă

Criolipoliza

Procedura următoare →

Mezoterapie Injectabila

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram