Scleroterapie

Scleroterapia este o metodă alternativă pentru tratamentul chirurgical al venelor varicoase. Procedura constă în injectarea unui agent chimic sclerozant, la nivelul venei sau al rețelei venoase anormale care irită vasul și conduce la fibroza acestuia.
Nu necesită anestezie
Permite tratamentul diferitelor stări venoase, chiar și al celor foarte avansate
Determină dispariția unor simptome neplăcute legate de prezența dilatațiilor vasculare: arsuri, prurit, tensiune, durere, edem, crampe nocturne
Discomfort:
●●○○
Durata:
60 min
Downtime:
2 zile

Scleroterapia reprezintă o procedură minim invazivă de tratare a   afecțiunilor vasculare. Continuă să fie cea mai folosită metodă de examinare în flebologia modernă, datorită numeroaselor avantaje, printre care și durerea minimă, recuperarea rapidă a mobilității în urma procedurii și riscul scăzut de leziuni ale nervilor.

Indicații

Pot fi tratate:

Imediat după procedură, se pune ciorapul de compresie pe piciorul pacientului tratat; acesta ar trebui purtat în timpul zilei timp de 1-3 săptămâni, putând fi înlăturat numai în timpul nopții.

Rezultate

Efectul satisfăcător al tratamentului este atins după o serie de 2-5 proceduri efectuate, la intervale de 2-5 săptămâni.

Rezultatele pot varia în funcție de istoricul medical și particularitățile dumneavoastră, cât și de localizarea și dimensiunea leziunilor venoase, fototerapia pielii și abilitățile de vindecare.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram