Injectare Toxina Botulinica

Rejuvenarea facială prin injectarea Toxinei Botulinice este una dintre cele mai apreciate proceduri estetice, datorită rezultatelor extraordinare în estomparea și eliminarea ridurilor de expresie din zona ochilor, de pe frunte și de pe gât. Prin injectarea cu această neurotoxină, mușchiul este paralizat temporar și, nemaiprimind impulsuri nervoase, nu se mai poate mișca sau contracta.
Procedură ultra-rapidă
Nu rămân cicatrici sau semne
Rezultate îndelungate
Discomfort:
●○○○
Durata:
10-20 min
Downtime:
N/A

Botoxul este una dintre cele mai importante substanţe care şi-au făcut apariţia în domeniul reîntineririi (rejuvenării) faciale. Injectarea cu această neurotoxină are o eficiență clasată imediat după liftingul chirurgical.

Contraindicații 

Procedura nu este recomandată în anumite situații, de aceea medicul va dori să știe dacă:

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Botoxul de tip A şi botoxul de tip B sunt substanţe purificate, derivate din bacteria Clostridium Botulinum, care, prin injectare, blochează terminaţiile nervoase ale muşchilor şi generează o relaxare locală, diminuând astfel ridurile faciale.

După consultația și analiza comportamentului muscular al feței, medicul stabilește zonele în care va face injectarea, dozele potrivite și vi le administrează pe loc.

REZULTATE

Ameliorarea ridurilor este evidentă în decursul următoarelor 3 până la 7 zile după procedură, iar efectul poate dura până la 4 luni. Ulterior, efectele se estompează, iar ridurile încep să fie din nou vizibile.

PREGĂTIRI PENTRU PROCEDURĂ

Injecția cu Botox în scopuri cosmetice este un tratament non-chirurgical, care necesită o pregătire minimă.

Cu 14 zile înainte injectării cu Botox nu trebuie consumate aspirină sau medicamente antiinflamatoare, pentru a reduce la minim riscul apariției contuziilor. De asemenea, trebuie evitată medicația cu substanțe care scad transmisiile neuromusculare, precum antibioticele aminoglicozidice sau medicamente blocante neuromusculare.

PENTRU CINE ESTE POTRIVITĂ

Botoxul este un tratament cosmetic ce se poate folosi în tratarea ridurilor fine cât și a celor profunde, în cazul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani. S-a demonstrat că este un tratament eficient şi sigur care poate reduce ridurile de expresie, din această cauza devenind din ce în ce mai popular.

EFECTE ADVERSE

Sunt posibile unele reacții temporare, de tipul: roşeaţă locală, echimoză, tumefacţie, durere de cap, simptome de răceală, greaţă. Acestea vor dispărea de la sine în maximum 72 de ore.

POST PROCEDURĂ

În primele 24 de ore după procedură, evitați să atingeți zona injectată.

În următoarele 3 zile, nu folosiți make-up, evitați efortul intens și dușurile fierbinți, nu aplicați vopsea de par și nu vă expuneți la ultraviolete (soare sau solar).

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
← Procedura Precedentă

Mezoterapie cu Dermapen

Procedura următoare →

Injectare acid hialuronic

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram