Transplant de păr

Metoda FUE este singura procedură de regenerare a părului prin transplantarea propriului păr. În mod uzual, sunt preluate grefe de păr din părțile neafectate și implantate în zonele care necesită refacere. Datorită înaltei tehnologii și a specialiștilor noștri, în urma intervenției nu vă veți confrunta cu cicatrici vizibile și nu veți avea nevoie de refacere post-operatorie.
Tratament 100% eficient împotriva alopeciei și calviției
Aspect natural
Nu apare durere post-operatorie
Nu rămân cicatrici
Discomfort:
●●○○
Durata:
2-6 h
Downtime:
48 h

De-a lungul ultimilor 55 de ani, transplantul de păr a reprezentat o procedură medicală continuu documentată și îmbunătățită, rezultatul actului medical garantând creșterea de păr natural nou.

Firele de păr nou crescute se comportă ca orice alt fir de păr natural, acestea putând fi spălate, tunse, vopsite, nu necesită un tratament special și nu vor mai cădea de-a lungul timpului.

Teoria din spatele metodei este simplă și are la bază principii științifice:

Din zone care au în amprenta genetică dezvoltarea de fire de păr permanente, precum lateralele și zona posterior-inferioară a scalpului, se prelevă foliculi de păr care sunt ulterior implantați în zonele care se doresc a fi tratate.

La scurt timp după, din foliculii implantați încep să crească noi fire de păr, exact așa cum se întâmpla când foliculii se aflau în zona donatoare.

Transplantul de păr reprezintă metoda care înregistrează cea mai mare rată de succes în aria de tratament a zonelor afectate de căderea părului, iar reușita acesteia are la bază factori precum:

  1. Proporția dintre zona donatoare și zona în care urmează să fie transplantați foliculii;
  2. Densitatea pe care vrem să o obținem și rezultatul dorit de fiecare dintre pacienți;
  3. Experiența echipei medicale care efectuează transplantul.

Tehnica inovativă de transplant H.G.A-FUE, pe care o utilizează exclusiv specialiștii din cadrul clinicii Medissima, asigură viabilitatea grefelor de păr și siguranța în proporție de 100% că foliculii vor crește fire de păr noi. Aceasta implică o procedură specială prin intermediul căreia fiecare folicul este tratat cu factori de creștere care mențin micro-mediul său natural, pentru a asigura prezervarea sa din momentul prelevării până în cel al implantării.

Beneficiile metodei H.G.A-FUE sunt:

Întregul proces este orchestrat de o echipă de profesioniști înalt calificați cu o experiență vastă în domeniu. 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Atât recoltarea, cât şi implantarea sunt efectuate în mod individual, unitate cu unitate, într-o intervenție care nu necesită anestezie totală sau internare.

 

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE

În general, o singură sesiune este suficientă pentru transplantul de păr, însă, în funcție de calitatea părului din zona donatoare și de suprafața zonei primitoare, pot fi necesare mai multe intervenții. Următoarea sesiune poate fi programată a doua zi.

REZULTATE

În următoarele zece zile, în mod normal, marea majoritate a firelor de păr transplantate, vor cădea. Foliculii sunt, însă, vii și vor începe să crească noi fire de păr.

După două luni de la intervenție, rezultatele vor fi vizibile, iar părul va continua să crească și să se îngroașe.

RECOMANDĂRI POST-PROCEDURĂ

Începând cu prima zi de după intervenție, acordați o atenție deosebită șamponării, pentru a preveni formarea crustelor în jurul firului de păr. Masați ușor scalpul, folosind șamponul recomandat de medic și clătiți cu apă la debit mic.

Timp de două săptămâni, este important să vă menajați: evitați efortul fizic, înotul, dar și transpirația și scarpinatul la nivelul capului.

Timp de o lună, zona respectivă trebuie ferită de expunerea la soare.

* DISCLAIMER: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram