Tratarea Celulitei cu VelaShape III

Tratamentul cu Velashape III ajută la accelerarea drenajului limfatic, îmbunătățește circulația sanguină și stimulează metabolismul în zona tratată prin încălzirea profundă a țesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen. Concomitent, acțiunea vacuumului stimulează activitatea fibroblastelor și remodelează matricea extracelulară.
Reduce laxitatea pielii fără intervenție chirurgicală
Elimină celulita
Îmbunătățește textura pielii
Reduce semnificativ circumferința zonelor tratate
Discomfort:
●○○○
Durata:
20-60 min
Downtime:
N/A

Velashape III combină radiofrecvența bipolară și energia infraroșu, cu vacumul pulsat și masajul mecanic într-un dispozitiv care ajută la conturarea siluetei, tratarea zonelor cu aspect de „coajă de portocală” și redarea fermității pielii dumneavoastră.

Performanța tratamentului este datorat tehnologiei și abordării noastre: veți primi un plan de tratament personalizat, bazat pe analiza tipului de celulita, al gradului de laxitate cutanată și a particularităților dumneavoastră.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

În timpul tratamentului, straturile profunde ale pielii sunt încălzite gradual. Această căldură determină accelerarea metabolismului și scăderea în volum a celulelor adipoase, redând ușor, ușor fermitatea pielii. Vacuum-ul și rolele de masaj stimulează circulația sanguină și drenajul limfatic.

PREGĂTIRE PENTRU PROCEDURĂ

Cu o săptămână înainte: nu depilați cu ceară, epilator sau alte metode care irită pielea.
Cu două zile înainte: evitați medicamentele care au potențialul de a subția sângele (ex: antiagregante plachetare, suplimentele cu vitamina E, gingko biloba și ulei de pește). Consumați cel puțin 2 litri de apă pe zi.
Cu o zi înainte: înlăturați părul din zonele care urmează să fie tratate, folosind lama de ras și folosiți un gel de duș pentru exfoliere blândă.
În ziua tratamentului: după duș, nu aplicați cremă sau loțiune de corp și purtați haine lejere, pentru ca pielea să își poată reveni după procedură.
În timpul tratamentului, veți purta o piesă de lenjerie intimă specială, pentru a facilita contactul aparatului cu pielea în toate zonele vizate.

PROCEDURA

Se va aplica loțiunea Velaspray pe zonele care urmează să fie tratate. Aceasta funcționează ca un conductor al undelor emise și, în același timp, facilitează alunecarea dispozitivului și masarea fiecărei zone. Treptat, straturile profunde ale pielii se vor încălzi și veți resimiți căldura la nivelul epidermei.

REZULTATE

Încă de la prima sedință pielea este mai netedă și aspectul de „coajă de portocală” este diminuat. Reducerea semnificativă a celulitei profunde și a laxității pielii se poate observa după 4-5 ședințe de tratament.
În general, sunt necesare 6-8 ședințe pentru fiecare zonă, realizate la distanță de două săptămâni.

ZONE TRATATE

  • Fese
  • Coapse
  • Gambe
  • Abdomen
  • Brațe

EFECTE ADVERSE

În urma procedurii este posibil ca zona tratată să fie ușor sensibilizată. Senzația este similară celei de după expunere la soare fără factor de protecție: pielea „ține” și este ușor înroșită.

POST-PROCEDURĂ

În următoarele 24 de ore de la procedură vă recomandăm să nu faceți băi sau dușuri fierbinți și să nu mergeți la saună sau la masaj.

În următoarele 3 zile, nu consumați alcool și faceți ușoare exerciții de gimnastică, pentru a încuraja sistemul limfatic să elimine toxinele și grăsimea din țesuturile profunde.

FOLLOW UP

Pentru a menține și amplifica efectele tratamentului, sunt recomandate ședințe de întreținere la intervale regulate.

DESPRE CELULITĂ

Celulita, o caracteristică a adipozității care se dezvoltă în perioada adolescenței, odată cu schimbările hormonale și cu modificarea corpului, este specifică anatomiei feminine. În același timp, aceasta reprezintă un defect al pielii pentru aproximativ 90% dintre femei, deopotrivă supraponderale și slabe.

Accentuarea celulitei apare în urma proceselor de depunere a lobulilor de grăsime din derm și separarea lor prin pereți fibroși inextensibili care tracționează inegal suprafața pielii.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Procedura următoare →

Criolipoliza

Ce spun clientii nostri?

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

quote-leftinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram