Tratarea Onicomicozelor

Onicomicoza este una dintre cele mai comune tipuri de infecții fungice, localizată la nivelul unghiilor. După examenul clinic, medicul dermatolog va pronunța diagnosticul și vă va prescrie tratamentul adecvat, care poate include tratament medicamentos de lunga durată și terapie cu laser în scopul distrugerii termice a sporilor și eliminarea ciupercii.
Metodă nedureroasă
Țesutului sănătos este protejat
Discomfort:
●●○○
Durata:
20 min
Downtime:
24 ore

Cunoscută sub numele de „ciuperca unghiei” sau „micoza unghiei”, această infecție este deseori cauzată de factori ca: diabetul zaharat, vârsta înaintată, boala vasculară periferică și suprimarea imunitară.

Elementele specifice instalării onicomicozei sunt de natură estetică: unghia se îngroașă, apar dungi longitudinale de culoare albă/galbenă sau portocalie/maro pe patul unghiei, treptat se decolorează și se rupe. Netratată, onicomicoza provoacă durere și poate degenera, secundând alte boli de unghii, non-fungice, precum psoriazisul sau unele traumatisme anterioare.

Tratamentul cu laser tratează definitiv infecția fungică, într-o manieră neinvazivă și nedureroasă, favorizând creșterea unei unghii sănătoase.

Laserele infra-roșii distrug ciupercile responsabile de onicomicoza prin producerea de căldură la nivelul unghiilor tratate.

Deși ciuperca este distrusă încă de la prima ședință, în câteva minute, rezultatele vor fi vizibile după câteva luni, când noua unghie sănătoasă va fi crescut.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-leftcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram