Tratarea trombozelor

Tromboza este rezultatul producerii un cheag de sânge (tromb) într-una dintre venele profunde, la nivelul gambelor, coapselor sau pelvisului, și, mai rar, în alte părți ale corpului. Atât diagnosticul, cât și tratamentul se stabilesc în urma unui examen clinic și acesta poate fi de tip medicamentos.
Discomfort:
●●○○
Durata:
30 min
Downtime:
24 h

Tratamentul este diferit în funcție de vena afectată. În cazul unei tromboze venoase superficiale, vi se pot recomanda unguente cu heparină, precum și profilaxia și tratamentul varicelor, dacă suferiți de această patologie.
În schimb, dacă este vorba despre o tromboză venoasă profundă, tratamentul va include obligatoriu medicație anticoagulantă. Acestea sunt substanțe care îngreunează formarea de cheaguri, cu scopul de împiedica extinderea acestora, precum și desprinderea cheagurilor cu migrarea lor la nivelul plămânilor și apariția celei mai importante complicații a acestei boli, trombembolismul pulmonar.

Este important să vă prezentați ulterior la controalele recomandate de medic, pentru a stabili durata acestui tratament.

* DISCLAIMER: REZULTATELE FINALE POT VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE FIECARUI PACIENT.

doresc o programare pentru 


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.

Proceduri asemanatoare

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram