inapoi la echipa

Dr. Ana Maria Visinescu

Dr. Vișinescu și-a început cariera medicală profesând ca medic de familie și a continuat să-și aprofundeze cunoștințele în dermatologie, urmând cursuri de specialitate în chirurgia dermatologică și în tratarea diferitelor patologii de natură dermato-cosmetică.

Atestatele în domeniu i-au adus recunoașterea din partea entităților de profil: Societatea Română de Dermatologie, Societatea Română de Dermato-oncologie și Asociația Medicilor Fitoterapeuți din România​. 

Pasionată de înțelegerea profundă a cauzelor afecțiunii și de găsirea celor mai performante soluții, Dr. Vișinescu s-a specializat în aplicarea terapiilor estetice complexe: injectarea cu acid hialuronic și tratamentele cu microneedling, mezoterapie, PRP, tratamente lifting, peelinguri chimice in tratamente medicale estetice. Abordarea sa terapeutică este perfect compatibilă cu viziunea Medissima: „grija pentru starea de bine a pacientului face minuni! Cred că ceea ce ne înfrumusețează sunt atenția pe care o acordăm sănătății noastre și îngrijirea personală.”

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram